Aykut Kocaman Gerçekten Çok Kötü Bir Hoca mı?

zlmr12

80+
Reaksiyon skoru
22
Amacım tartışma yaratmak değil sadece fikir almak. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe kariyerine baktıgımızda bir şampiyonluk bir uefa yarı finali görüyoruz. Türkiye kupasını iki kere kazanmış. Sosyal medyada çok sıkı gezinen biriyim ve aykut kocaman yorumları görüyorum. Bu kadar kötü mü gerçekten? Bu kadar istenilmemesi normal mi? Sadece soruyorum.

Büyük takımda üst sıralara oynamak marifet değil Aykut Kocaman Konyasporda devrim yaptı resmen

Amacım tartışma yaratmak değil sadece fikir almak. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe kariyerine baktıgımızda bir şampiyonluk bir uefa yarı finali görüyoruz. Türkiye kupasını iki kere kazanmış. Sosyal medyada çok sıkı gezinen biriyim ve aykut kocaman yorumları görüyorum. Bu kadar kötü mü gerçekten? Bu kadar istenilmemesi normal mi? Sadece soruyorum.
İstenmeme Olayı Tamamen Alex'i Gönderdi Algısı Yüzünden .

Aykut > İsot Biberi .

İstenmeme Olayı Tamamen Alex'i Gönderdi Algısı Yüzünden .

Aykut > İsot Biberi .

Alex De Souza Fenerbahçe için çok önemli futbolcu belki de Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi oyuncu ama Alexi yolladıgı dönem alex zaten yavaş yavaş prime dönemini yitirmeye başlamıştı diye hatırlıyorum. Yani yollanması dogru karardı gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük takımda üst sıralara oynamak marifet değil Aykut Kocaman Konyasporda devrim yaptı resmen
Sizce şu an Fenerbahçe için dogru aday mı?

Alex De Souza Fenerbahçe için çok önemli futbolcu belki de Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi oyuncu ama Alexi yolladıgı dönem alex zaten yavaş yavaş prime dönemini yitirmeye başlamıştı diye hatırlıyorum. Yani yollanması dogru karardı gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce şu an Fenerbahçe için dogru aday mı?
Fenerbahçeli değilim ama bence doğru aday fener kimi getirdiyse olmadı bir denemeli tekrardan

Alex i yemesi falan güzelde hocalığı kötü

Fenerin seviyesine göre iyi. Galatasaray’a göre düşünürsen vasat mesela. Hamza Hamzaoğlu’nun bile kaç tane kupası vardır.

Geri