🔥İndirim Vatan Bilgisayar OEM Bileşen İndirimleri

satmasan bu geçişlerin hiçbirini yapmana gerek kalmayacakmış biraz zorlu bir yolculuk olmuş biraz daha sabır :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her konuda yeni yeni icatlar çıkarıyorsunuz valla :D hayırlısı olsun
Malesef öyle ama her sistemi kullanıp satmak benim için bir hobi. Bu işten zarar da ediyorum ana benim de eğlencem bu. D4 oynayacaksanız aklınızda bulunsun 5060 bile 9070XT den daha çok performans veriyor.

Malesef öyle ama her sistemi kullanıp satmak benim için bir hobi. Bu işten zarar da ediyorum ana benim de eğlencem bu. D4 oynayacaksanız aklınızda bulunsun 5060 bile 9070XT den daha çok performans veriyor.
Arkadaşlar başlamış expansion alsam mı almasam mı kararsız kaldım çok oynuyorum hack and slash başlayınca

beyler 6k civarına hangi kasa gider phantom spirit soğutucu kullanıyorum, ferah olsun fanları çok ses yapmasın yeter

Puanı nasıl aldiniz
ödeme yapmadan önce bu kampanyaya katılmanız gerekiyor ardından ödeme yaptıktan sonra hemen geliyor puan
1780737056484.webp

Hiç sorma 3 4 aydır red devil e bakıyorum bir gram düşmedi 38 40 a bile razıyım demekki güncel fiyatında alınıyor
Geçen sene 33e alıp iptal etmiştim , taksit olmayınca zor öderim diye :(

Ekler

• 1000148932.webp
    1000148932.webp
    33.3 KB · Hit: 73
ödeme yapmadan önce bu kampanyaya katılmanız gerekiyor ardından ödeme yaptıktan sonra hemen geliyor puan
Alıntıyı görüntüle
Bu kampanya amazonda geçerli midir? 9 taksit var diye ekran kartını oradan almayı düşünüyordum

Vatanın bu indirimlerinde güzel am5 anakart düşüyor mu

Geri