🔥İndirim Vatan Bilgisayar OEM Bileşen İndirimleri

memnunum hocam 3 sene önce 2k diye kurdum sistemi 2024te 4070tiden 4080supere geçtim bu sene itibari ile 7800x3d 64gb rame geçtim :D seneye ne olur bilmiyorum hiç böyle upgrade etmezdim sistem normalde öldürmeden değiştirmezdim :D
hocam 64 rame nasıl geçtin. Tam aradığım bilgi

taichi nin fiyat iyi gibi 1-2 aydır 46 gibiydi sanki
33'e 9 taksitle Pulse satılıyorken yanından bile geçme. Taichi hiç satmadı bu ülkede. 2. elde görmüyorum bile. Geçen sene Red Devil, Nitro+ ele ayağa düştüğünde bile Taichi düşmemişti. Ne yapacaklar bu kartı ben anlamadım. Turşusunu kuracaklar bu gidişle.

33'e 9 taksitle Pulse satılıyorken yanından bile geçme. Taichi hiç satmadı bu ülkede. 2. elde görmüyorum bile. Geçen sene Red Devil, Nitro+ ele ayağa düştüğünde bile Taichi düşmemişti. Ne yapacaklar bu kartı ben anlamadım. Turşusunu kuracaklar bu gidişle.
Hiç sorma 3 4 aydır red devil e bakıyorum bir gram düşmedi 38 40 a bile razıyım demekki güncel fiyatında alınıyor

ARAŞTIRMALARIM SONUCU BEARING SORUNLARI YÜZÜNDEN ZOTACI 64K YA ALSAM DA İPTALLEDİM

Ben 4080 i satınca bir ay sonra DLSS desteği geldi oyuna ama 7900 XTX ve FSR de stabil oynadım. Şimdi 9070 XT satıp 5070 ti geçeceğim DLSS için :)
satmasan bu geçişlerin hiçbirini yapmana gerek kalmayacakmış biraz zorlu bir yolculuk olmuş biraz daha sabır :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her konuda yeni yeni icatlar çıkarıyorsunuz valla :D hayırlısı olsun
ARAŞTIRMALARIM SONUCU BEARING SORUNLARI YÜZÜNDEN ZOTACI 64K YA ALSAM DA İPTALLEDİM

Hiç sorma 3 4 aydır red devil e bakıyorum bir gram düşmedi 38 40 a bile razıyım demekki güncel fiyatında alınıyor
Taichi, Red Devil'den iyi. Özellikle neden Red Devil arıyorsunuz? Ayrıca Pulse alsanız da hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz aksine cebinizde 7 bin lira kalacak. Bence hemen bir Pulse alın.

Taichi, Red Devil'den iyi. Özellikle neden Red Devil arıyorsunuz? Ayrıca Pulse alsanız da hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz aksine cebinizde 7 bin lira kalacak. Bence hemen bir Pulse alın.
Hocam benim acelem yok sistemim yetiyo şimdilik, sadece en az 6 sene (sorun çıkmazsa) kullanacağım kartın tasarımı hoşuma gidenini almak istiyorum yoksa 32 bine pulse çok iyi fiyat kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri