ONLARIN DOLARI VARSA BİZİM ALLAH'IMIZ VAAARRRgeçen yüzde 20 yaptılar 39 küsürdü o zaman
hocam 64 rame nasıl geçtin. Tam aradığım bilgimemnunum hocam 3 sene önce 2k diye kurdum sistemi 2024te 4070tiden 4080supere geçtim bu sene itibari ile 7800x3d 64gb rame geçtimseneye ne olur bilmiyorum hiç böyle upgrade etmezdim sistem normalde öldürmeden değiştirmezdim
![]()
32gb gskill trident silver ddr5 vardı vatandan 64 gb goodram aldım 14e değiştiriverdim 32 yetmiyordu arada takılıyordu pchocam 64 rame nasıl geçtin. Tam aradığım bilgi
ONLARIN DOLARI VARSA BİZİM ALLAH'IMIZ VAAARRR
33'e 9 taksitle Pulse satılıyorken yanından bile geçme. Taichi hiç satmadı bu ülkede. 2. elde görmüyorum bile. Geçen sene Red Devil, Nitro+ ele ayağa düştüğünde bile Taichi düşmemişti. Ne yapacaklar bu kartı ben anlamadım. Turşusunu kuracaklar bu gidişle.taichi nin fiyat iyi gibi 1-2 aydır 46 gibiydi sanki
Hiç sorma 3 4 aydır red devil e bakıyorum bir gram düşmedi 38 40 a bile razıyım demekki güncel fiyatında alınıyor33'e 9 taksitle Pulse satılıyorken yanından bile geçme. Taichi hiç satmadı bu ülkede. 2. elde görmüyorum bile. Geçen sene Red Devil, Nitro+ ele ayağa düştüğünde bile Taichi düşmemişti. Ne yapacaklar bu kartı ben anlamadım. Turşusunu kuracaklar bu gidişle.
14 mü vay be 35e paraf bekliyorum bende 2x32 yi32gb gskill trident silver ddr5 vardı vatandan 64 gb goodram aldım 14e değiştiriverdim 32 yetmiyordu arada takılıyordu pc
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 4080 i satınca bir ay sonra DLSS desteği geldi oyuna ama 7900 XTX ve FSR de stabil oynadım. Şimdi 9070 XT satıp 5070 ti geçeceğim DLSS içinBen kullanıyorum bunu çok kötü bir SSD. 512GB versiyonu var
satmasan bu geçişlerin hiçbirini yapmana gerek kalmayacakmış biraz zorlu bir yolculuk olmuş biraz daha sabırBen 4080 i satınca bir ay sonra DLSS desteği geldi oyuna ama 7900 XTX ve FSR de stabil oynadım. Şimdi 9070 XT satıp 5070 ti geçeceğim DLSS için![]()
ARAŞTIRMALARIM SONUCU BEARING SORUNLARI YÜZÜNDEN ZOTACI 64K YA ALSAM DA İPTALLEDİM
Taichi, Red Devil'den iyi. Özellikle neden Red Devil arıyorsunuz? Ayrıca Pulse alsanız da hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz aksine cebinizde 7 bin lira kalacak. Bence hemen bir Pulse alın.Hiç sorma 3 4 aydır red devil e bakıyorum bir gram düşmedi 38 40 a bile razıyım demekki güncel fiyatında alınıyor
Hocam benim acelem yok sistemim yetiyo şimdilik, sadece en az 6 sene (sorun çıkmazsa) kullanacağım kartın tasarımı hoşuma gidenini almak istiyorum yoksa 32 bine pulse çok iyi fiyat kesinlikle.Taichi, Red Devil'den iyi. Özellikle neden Red Devil arıyorsunuz? Ayrıca Pulse alsanız da hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz aksine cebinizde 7 bin lira kalacak. Bence hemen bir Pulse alın.