🔥İndirim Vatan Bilgisayar OEM Bileşen İndirimleri

memnunum hocam 3 sene önce 2k diye kurdum sistemi 2024te 4070tiden 4080supere geçtim bu sene itibari ile 7800x3d 64gb rame geçtim :D seneye ne olur bilmiyorum hiç böyle upgrade etmezdim sistem normalde öldürmeden değiştirmezdim :D
hocam 64 rame nasıl geçtin. Tam aradığım bilgi

taichi nin fiyat iyi gibi 1-2 aydır 46 gibiydi sanki
33'e 9 taksitle Pulse satılıyorken yanından bile geçme. Taichi hiç satmadı bu ülkede. 2. elde görmüyorum bile. Geçen sene Red Devil, Nitro+ ele ayağa düştüğünde bile Taichi düşmemişti. Ne yapacaklar bu kartı ben anlamadım. Turşusunu kuracaklar bu gidişle.

33'e 9 taksitle Pulse satılıyorken yanından bile geçme. Taichi hiç satmadı bu ülkede. 2. elde görmüyorum bile. Geçen sene Red Devil, Nitro+ ele ayağa düştüğünde bile Taichi düşmemişti. Ne yapacaklar bu kartı ben anlamadım. Turşusunu kuracaklar bu gidişle.
Hiç sorma 3 4 aydır red devil e bakıyorum bir gram düşmedi 38 40 a bile razıyım demekki güncel fiyatında alınıyor

ARAŞTIRMALARIM SONUCU BEARING SORUNLARI YÜZÜNDEN ZOTACI 64K YA ALSAM DA İPTALLEDİM

Ben 4080 i satınca bir ay sonra DLSS desteği geldi oyuna ama 7900 XTX ve FSR de stabil oynadım. Şimdi 9070 XT satıp 5070 ti geçeceğim DLSS için :)
satmasan bu geçişlerin hiçbirini yapmana gerek kalmayacakmış biraz zorlu bir yolculuk olmuş biraz daha sabır :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her konuda yeni yeni icatlar çıkarıyorsunuz valla :D hayırlısı olsun
ARAŞTIRMALARIM SONUCU BEARING SORUNLARI YÜZÜNDEN ZOTACI 64K YA ALSAM DA İPTALLEDİM

Hiç sorma 3 4 aydır red devil e bakıyorum bir gram düşmedi 38 40 a bile razıyım demekki güncel fiyatında alınıyor
Taichi, Red Devil'den iyi. Özellikle neden Red Devil arıyorsunuz? Ayrıca Pulse alsanız da hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz aksine cebinizde 7 bin lira kalacak. Bence hemen bir Pulse alın.

Taichi, Red Devil'den iyi. Özellikle neden Red Devil arıyorsunuz? Ayrıca Pulse alsanız da hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz aksine cebinizde 7 bin lira kalacak. Bence hemen bir Pulse alın.
Hocam benim acelem yok sistemim yetiyo şimdilik, sadece en az 6 sene (sorun çıkmazsa) kullanacağım kartın tasarımı hoşuma gidenini almak istiyorum yoksa 32 bine pulse çok iyi fiyat kesinlikle.

Geri