Raijintek 850w 4080i Taşır mı?

cratos lite biraz daha dandik model lite olmayan daha iyi
taşır yine ama normalini alsan daha iyi

Aldınmı alıcakmısın lite modeli öneren çok görmedim düz modeli bende almayı düşünüyorum.

750w ın bile yeteceğini düşünüyorum. 850w günümüzde neredeyse her ürüne yetiyor.

Raijintek psularda kronik fan problemi var hocam
nasıl bi kronik yani ne oluyor fan ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.teknobiyotik.com/raijin...c-kaynagi-0r30b00037.html?ref=akakce&v=1.29.5

bu linkteki psuyu kullanan var mı bir kroniği sıkıntısı bilen vs
4070ti super/4080/5070ti bu 3 karttan biriyle kullanmayı düşünüyorum işlemcim 9700x

yaklaşık 2 yıldır bunu kullanıyorum ben 7700xt 5700x3d kombinasyonunda bir falsosunu görmedim ağzı var dili yok görevini yapıyor

nasıl bi kronik yani ne oluyor fan ?
@TaHao bu arkadaş kullanıyor daha detayli cevaplar isterse
Anladığım kadarıyla psu çok sesli değil ama bir süre fanı son hız çalışıp soğuyunca duruyor. Çok sessiz bir kasada kullanılmadığı sürece anlamak mümkün değil. Alınmaz demek saçma yani fiyatına göre 10/10 psu

Bu adam iç bileşenlerini inceliyor . Almışken modüler almak daha mantıklı bende almayı düşünüyorum. Fiyatına göre çok iyi psu

Bu adam iç bileşenlerini inceliyor . Almışken modüler almak daha mantıklı bende almayı düşünüyorum. Fiyatına göre çok iyi psu
Bu abi sponsorlu bir de cratos lite ile cratos hemen hemen aynı farkları yok diyor. Yalan yani. Psu'ların ağırlıklarını ölçüp birbirine yakın çıkınca benzer psular falan diyordu sanırım videoyu tam hatırlamıyorum da :D

Geri