Çözüldü✓ 4000-4300 Bütçede Kablosuz Gaming Kulaklık Onerisi

Hangisi Alinir

• Razer BlackShark V2 HyperSpeed

Oylar: 1 33.3%
  • MCHOSE X9

Oylar: 2 66.7%

• Oy kullanan toplam üye
    3
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4300
Beyler selam,

4-4.3k civarı bütçem var. Kablosuz kulaklık bakıyorum, kablolu önermeyin lütfen. 2.4 GHz dongle şart, Bluetooth tek başına istemiyorum.

Günde 10-12 saat PC başındayım. Valorant oynuyorum, ayak sesi konusunda üzmesin. Adana sıcağında kullanacağım için rahat olması önemli, mümkünse kumaş pedli olsun. Beyaz renk tercih ederim ama performans daha önemli.

Şu an iki model arasında kaldım. Razer BlackShark V2 HyperSpeed'e bayağı denk geldim ama Synapse, dip ses ve dongle sorunları yaşayanları görünce biraz soğudum. Bir de MCHOSE X9 White var, özellikleri iyi duruyor ama markayı çok tanımıyorum. Forumlarda da aşırı övenler var, bilemedim

Bu bütçede hangisini tercih ederdiniz? Ya da direkt şunu al geç dediğiniz başka model varsa açığım. Kargonun da çok uzun sürmemesi lazım.

Teşekkürler.

BlackShark V2 HyperSpeed hakkinda bilginiz var mi hocam
Bende var razer. Valla gayet iyi rahat ama dediğiniz yazılımla oynama işini hiç yapmadım ben. Tak kulağa oyunu oyna yapacaksan gayet güzel ama dediğim gibi yazılım hakkında bilgim pek yok

Bende var razer. Valla gayet iyi rahat ama dediğiniz yazılımla oynama işini hiç yapmadım ben. Tak kulağa oyunu oyna yapacaksan gayet güzel ama dediğim gibi yazılım hakkında bilgim pek yok
hocam ben de tam burada ikileme dusuyorum ikisi de guzel gibi ama hala kafam bulanik

hocam ben de tam burada ikileme dusuyorum ikisi de guzel gibi ama hala kafam bulanik
Amacın sadece oyun oynamaksa kesinlikle pişman olmazsın . Kulaklık zaten oyuncu kulaklığı olduğu için oyun oynuyacaksındır herhalde. Ben tek eksiyi mikrofonu çıkmayışından yazarım onun dışında şarjı 5 gün günde en az 8 saat ile götürüyor. Hafif bi kulaklık çok uzun süre kesintisiz takarsan ağrı yapıyor. Mikrofon kalitesi iyi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sesler 3 boyutlu geldiği için nokta atışı ses kasabiliyorum. Yazın 2 saatten fazla takınca terliyor bi 5 dakika ara verirsen sıkıntı olmaz pedleri deri değil avantaj

Amacın sadece oyun oynamaksa kesinlikle pişman olmazsın . Kulaklık zaten oyuncu kulaklığı olduğu için oyun oynuyacaksındır herhalde. Ben tek eksiyi mikrofonu çıkmayışından yazarım onun dışında şarjı 5 gün günde en az 8 saat ile götürüyor. Hafif bi kulaklık çok uzun süre kesintisiz takarsan ağrı yapıyor. Mikrofon kalitesi iyi .

sesler 3 boyutlu geldiği için nokta atışı ses kasabiliyorum. Yazın 2 saatten fazla takınca terliyor bi 5 dakika ara verirsen sıkıntı olmaz pedleri deri değil avantaj
anladim reis tesekkurler nereden satin almistin internette dongle i bozuk gelen cok kisi gordum o yuzden guvenilirlik konusunda biraz tedirginim

anladim reis tesekkurler nereden satin almistin internette dongle i bozuk gelen cok kisi gordum o yuzden guvenilirlik konusunda biraz tedirginim
Hepsiburadadan almıştım geçen sene. 3999 a gelmişti

4400e satıyor şuan

Bu ikisinden X9 daha mantıklı, içinde deri ve kumaş ped geliyor. Ayrıca Razer'ın bu ürünün tasarımı ve malzeme kalitesi o kadar da iyi değil. Batılı markalarda kalite olarak düzgün ürünler pahalı oluyor ve o paraları hak etmiyorlar.

Kablolu olur diyorsan IEM de bir seçenek. Atıyorum ₺2500 iyi bir IEM, yanına da ₺600-1800 arası bir ses kartı akar. Veya direkt type-c'li ses kartına ihtiyaç olmayan bir IEM ve harici mikrofon ikilisi de alınabilir.

IEM kulaklıklar ses konusunda oyuncu kulaklığı olarak geçen ürünlerden daha iyi olacaktır. Kulaküstünde stüyo kulaklıkları ve kulakiçinde IEM'lerin ses kalitesine yaklaşan ürünler yok.

Bu ikisinden X9 daha mantıklı, içinde deri ve kumaş ped geliyor. Ayrıca Razer'ın bu ürünün tasarımı ve malzeme kalitesi o kadar da iyi değil. Batılı markalarda kalite olarak düzgün ürünler pahalı oluyor ve o paraları hak etmiyorlar.
Kablolu olur diyorsan IEM de bir seçenek. Atıyorum ₺2500 iyi bir IEM, yanına da ₺600-1800 arası bir ses kartı akar. Veya direkt type-c'li ses kartına ihtiyaç olmayan bir IEM ve harici mikrofon ikilisi de alınabilir.
IEM de dusundum fakat sarjinin x9 kadar gitmemesi ve konfor acisindan bence x9'un daha konforlu olmasindan dolayi biraz cekindim

Geri