🔥İndirim Verbatim 2tb Vi3000 Internal Pcıe Nvme M.2 Gen3 SSD 8.5k

Alınabilir özellikle vi7000 çok f/p dı zamlanmadan önce ama acelesi olmayan kampanyada exceria heatsink gibi modelleri bekleyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilmemki markayı ilk defa duydum ama 8.5k ya 2tb olduğu için paylaştım
Eski marka güvenilir tabii servisini bilmiyorum ama çoğu servis değişim yapıyor arıza durumunda

Alınabilir özellikle vi7000 çok f/p dı zamlanmadan önce ama acelesi olmayan kampanyada exceria heatsink gibi modelleri bekleyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski marka güvenilir tabii servisini bilmiyorum ama çoğu servis değişim yapıyor arıza durumunda
gen3 olduğundan dolayı ileride sıkıntı olurmu yada 2-3 yıla performansı çok düşermi sence?

Bedava, ikinci el parası.

Valla lazım falan ama içine windows kuracam almışken 1-2 daha koyup daha iyisini alası geliyor insanın geçenki soğutuculu kioxia gibi

gen3 olduğundan dolayı ileride sıkıntı olurmu yada 2-3 yıla performansı çok düşermi sence?
SATA ssdler hala oyunlarda gayet iş görüyor. Testlere bakabilirsiniz. Gen3-4 kasmayın fazlası ile işinizi görür.

ben de bi önceki indiriminde aynı fiyata aldım ama gen3 diye kafamı karıştırdı,

SATA ssdler hala oyunlarda gayet iş görüyor. Testlere bakabilirsiniz. Gen3-4 kasmayın fazlası ile işinizi görür.
şimi bende patriotun bu ssd si vardı alalı 5 yıl oldu son zamanlarda çok sorun yaşadım steamden oyunu zor indiyor pc geç açılıyor zaten sağlığıda yüzde 75 te o yüzden sata almak istememiştim ama fiyat farkına bakınca mecbur sata alıcam

2 gündür @K-Pax daha düzgün ssdler paylaşıyor gen3 arkadaşlar bu bedava falanda değil. @thepublicman paylaştı 2 gün önce sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri