WacheroN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
chrome dan indirBrave de nasıl kapatacğım
chrome dan indirBrave de nasıl kapatacğım
Far Cry Primal zamanında çok pahalı geldiği için bir yıldan fazla kırılmasını beklemiştim. Kırıldığını gördüğümde de hevesim kalmamıştı indirip 4-5 saat oynayıp silmiştim.Crack piyasası son birkaç senede harbiden iyi ilerledi, oyunları neredeyse hepsi artık ilk aydan kırılıyor, çoğu ilk günden.
Ben bu hype'ın sebebini de çözemedim. Lineer 13 14 saatlik oyuna 40 dolar vermek zaten aklıma yatmıyor. Üstüne de hepsi böyle Elden Ring yeniden yapılmış gibi bir tepki verince ekstra soğudum oyundan.Herkesin abarttığı kadar iyi bir oyun değil. Doğru yaptığı güzel şeyler var ama bazı yerleri amatör stüdyolardan çıkacak kadar da rezelat. Metacritic puanı bence şişirme. Oyun 7/10 anca eder fazlası etmez.
Hayır hypervisor değil. Normal crack bu. Doğru yerden indirirsen zararlı yazılım yemezsin. Ayrıca hypervisor kimse önermiyor kullanmayın dikkat edin.Bu hypervisor lu olan cracklerden mi? Bilgisayarın mabadına kadar erişmiyor di mi?
Hakkını yemeyelim oyun 40 dolar eder ama normalde 70 dolardan çıktı işte o kadar etmez.Ben bu hype'ın sebebini de çözemedim. Lineer 13 14 saatlik oyuna 40 dolar vermek zaten aklıma yatmıyor. Üstüne de hepsi böyle Elden Ring yeniden yapılmış gibi bir tepki verince ekstra soğudum oyundan.
AybVirüs Yok Hocam Direk Kurulu Halde İniyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunu Aldığını Biliyordum , Gör Diye Attım![]()
Bitirmeden bilemem orasını da fazla önyargılıyım muhtemelen beğenmemHakkını yemeyelim oyun 40 dolar eder ama normalde 70 dolardan çıktı işte o kadar etmez.
Hocam indirdiniz mi açıldımı ben bu işlerden tam anlamıyorum boşuna bilgisayarı virüsle miyelimbzzhr den server 1i indirdim böyle hata vermiş bana server 2 deniyorum bakalım yarım saat 40 dakika da iniyor zaten
Bilmiyorsan uğraşma virüs kaptırırsın.Hocam indirdiniz mi açıldımı ben bu işlerden tam anlamıyorum boşuna bilgisayarı virüsle miyelim