Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,077
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam bi bitirelim bakalım nasılmış
Eyvallah hocam bi bitirelim bakalım nasılmış
Hocam kimse bu oyunu oynarken şaheser beklemiyor zaten. Eğlenceli vakit geçirmelik baymayan bir oyun. Şahsen uncharted vari oyunları çok seven bir insan olarak benim baya hoşuma gitti oyun.Herkesin abarttığı kadar iyi bir oyun değil. Doğru yaptığı güzel şeyler var ama bazı yerleri amatör stüdyolardan çıkacak kadar da rezelat. Metacritic puanı bence şişirme. Oyun 7/10 anca eder fazlası etmez.
O hypervisiondıHocam kırılalı baya oldu ya ben oynadım bitirdim bile
aslında çok güzel oyun ortamı vs en sevdiğim yer bu adaya gidiyorsun ya orası mükemmeldi ama o kadar sıkıcı oldu ki belli vakitten sonra artık bitsin de çıkayım dedim sürekli aynı olayları tekrar yaşadığım için mi bilmiyorum ama sonralara doğru aşırı derece sıktı onun harici güzeldi ama dediğin gibi abartılacak kadar iyi mi değil bence de ama çok güzel oyunduHerkesin abarttığı kadar iyi bir oyun değil. Doğru yaptığı güzel şeyler var ama bazı yerleri amatör stüdyolardan çıkacak kadar da rezelat. Metacritic puanı bence şişirme. Oyun 7/10 anca eder fazlası etmez.
Beni niye etiketledin hocam fdadadafdadf
Virüs Yok Hocam Direk Kurulu Halde İniyor .
Oyunu Aldığını Biliyordum , Gör Diye Attım
Hocam kimse bu oyunu oynarken şaheser beklemiyor zaten. Eğlenceli vakit geçirmelik baymayan bir oyun. Şahsen uncharted vari oyunları çok seven bir insan olarak benim baya hoşuma gitti oyun.
Arkadaşlar oyun finalinde sizi tatmin bir hisle bırakıyor fakat 2. oynaşınızda aynı şeyleri düşünmeyeceksiniz emin olun. Bence bir oyunun en önemli tarafı bir sonraki oynayışınızda ne hissettirdiği. Beni rahatsız eden, oyun fazla script ve hiç özgür hissettirmemesi. Karakterin kontrolü bizde olduğunda bile belli talimatları izleyip uyguladığımız ve bunları ilk okul çocuğunun anlayacağı şekilde dizayn etmeleri pek hoşuma gitmedi açıkçası. Çizgisellikten bahsetmiyorum. Uncharted serisi de çizgiseldi ama özgürlüğünü, karakterin kontrollerinin sende olduğunu hissediyordun. Ayrıca oyunda hiçbir challenge yok. Ne bulmacalar, ne combat hiçbir zorluk yok. Oyun kafanızı kullanmanıza asla izin vermiyor. Oyunun eğlenceli diyebileceğim tarafı combat ve niketim gunplayi ama bu da oyunun %30'u anca ediyor. Ayrıca oyunda ölmek çok zor. Size 1 oda dolusu adamın tam otomatik silahlarla ateş etmesi ve sürekli koşmanız ve ölmemeniz bana çok ucuz hissettiriyor. Bitirici vuruşlarda bütün düşmanın durup size ateş etmeden izlemesi, yapay zekanın hamlığı vs. çok bayat. Tam sıkıldığınız noktada da oyun 2 saatlik uzatılmış bir final veriyor. İyice "hadi bitsin artık" dedirtiyor. Yani oyun bence 87 puanı hak etmiyor. Umarım 2. oyunda daha rafine üzerine düşünülmüş ve geliştirilmiş bir bond oyunu görürüz.aslında çok güzel oyun ortamı vs en sevdiğim yer bu adaya gidiyorsun ya orası mükemmeldi ama o kadar sıkıcı oldu ki belli vakitten sonra artık bitsin de çıkayım dedim sürekli aynı olayları tekrar yaşadığım için mi bilmiyorum ama sonralara doğru aşırı derece sıktı onun harici güzeldi ama dediğin gibi abartılacak kadar iyi mi değil bence de ama çok güzel oyundu
bzzhr den server 1i indirdim böyle hata vermiş bana server 2 deniyorum bakalım yarım saat 40 dakika da iniyor zatenVirüs Yok Hocam Direk Kurulu Halde İniyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunu Aldığını Biliyordum , Gör Diye Attım![]()
kapatman lazım tarayıcının virus tarayıcısını ayrıca windows defenderıda kapatbzzhr den server 1i indirdim böyle hata vermiş bana server 2 deniyorum bakalım yarım saat 40 dakika da iniyor zaten
online da var sadece steam arkada acık sekilde baslatman lazım onu disinda onlinefix dosyaları icinde oluyor eskiden qbittorent gibi uygulamalarla yorardı dosya suraya atıcak cracki su dosyaya atıcan diye artık sadece indir oynaya dondu multiplayer kısmı var kategorilerdeHayatımda hic crackli oyun oynamadım da meraktan soruyorum online özellikler falan dısında oyunun icinde grafiklerinde oynanısında bir farklılık oluyor mu yoksa satın almayla aynı mı?
Brave de nasıl kapatacğımkapatman lazım tarayıcının virus tarayıcısını ayrıca windows defenderıda kapat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
online da var sadece steam arkada acık sekilde baslatman lazım onu disinda onlinefix dosyaları icinde oluyor eskiden qbittorent gibi uygulamalarla yorardı dosya suraya atıcak cracki su dosyaya atıcan diye artık sadece indir oynaya dondu multiplayer kısmı var kategorilerde