🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Beyaz alüminyum kasaya build yapma hayalim vardı :D
Hi75C Pro'yu yapabilirsiniz hocam çok düşünmeye gerek yok @Renz hocamın attığı switchleri alıp takabilirsiniz. Türkiye'de build yapma hayali 30 euro sınırının kalkmasıyla beraber bitti normalde insanlar yurt dışından kasa getirip kendileri takardı ama işte...

Bende de 3 tane var ama hala gördükçe alasım geliyor :D

Temu açık olsa oradan kesin bulunurdu da yurt içi sitelerinde aklıma bir yer gelmedi şu an. Aslında dolap gibi ikinci el sitelerinde 3d print yapan kişiler oluyor, onlar belki halledebilir hocam.
keycaps olarak karbon fiber takabilir miyim bari

Temu açık olsa oradan kesin bulunurdu da yurt içi sitelerinde aklıma bir yer gelmedi şu an. Aslında dolap gibi ikinci el sitelerinde 3d print yapan kişiler oluyor, onlar belki halledebilir hocam.
Yurt dışında dolu var 1-2-3 dolara rahat bulunabiliyor ama işte malum ülkemizde bir türlü bulamadım 3d print şart.
keycaps olarak karbon fiber takabilir miyim bari
Mekanik switchlerle uyumluysa takarsınız.

Yurt dışında dolu var 1-2-3 dolara rahat bulunabiliyor ama işte malum ülkemizde bir türlü bulamadım 3d print şart.

Mekanik switchlerle uyumluysa takarsınız.
öneriniz var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keycaps konusunda sorun olmaz, MX tip keycaplerin hepsi uyar. Piyasadiklerin %90 ı o türde zaten.
karbon fiber olanı olacagım diğeri kayganmıs

Bende bir tane vardı aslında ama al68 deki tekerleğe benziyor. İstersen yollayabilirim ama senin klavyeye çok gitmez gibi. Alta görsel bırakayım da içine sinerse yaz dm den hallederiz.

Ekler

• 1781131863226.webp
    1781131863226.webp
    164.4 KB · Hit: 38
Hocam illa switch almak switch almak istiyorsan gateron smoothie öneririm. Baya bir çeşit switch kullanmışımdır, aralarından ses ve özellikle hissiyat olarak en beğendiğim switchlerden biri oldu smoothieler.

Benim gözümde uygun fiyatlılar arasında en iyi switch şu anda.

75 lazım bana hocam tesekkur ettım

Hocam @Teykage hocama söyledim onu. :)

Hocam illa switch almak switch almak istiyorsan gateron smoothie öneririm. Baya bir çeşit switch kullanmışımdır, aralarından ses ve özellikle hissiyat olarak en beğendiğim switchlerden biri oldu smoothieler.

Benim gözümde uygun fiyatlılar arasında en iyi switch şu anda.

Hocam @Teykage hocama söyledim onu. :)
Leobog ıcın kac tane almam lazım 2 paket yeter mi?

Leobog ıcın kac tane almam lazım 2 paket yeter mi?
75C'de 81 tuş var hesaplayın hocam.
Bende bir tane vardı aslında ama al68 deki tekerleğe benziyor. İstersen yollayabilirim ama senin klavyeye çok gitmez gibi. Alta görsel bırakayım da içine sinerse yaz dm den hallederiz.
Eyw hocam kafama koydum bir şekilde 3d print ile halledicem :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,195
Üyeler
197,634
Son üye
cannkpn
Geri