Öneri Forza Horizon 6’Daki Tüm İlerlemenizi Kaybedebilirsiniz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,945
Oyuncular aşağıdaki arabaları kullanmanız veya yükseltmeniz durumunda oyun kayıtlarının silindiğini bildiriyorlar. Arabaya sahip olup sürenlerde pek bir şey olmamış ama yükseltip modifiye edenler bu sorunları yaşamış. Nolur nolmaz yapmayın bütün ilerlemeniz boşa gidebilir

Xbox haberinin olduğunu söyleyip duruma el atmış.

IMG_5328.webp

Oyuncular aşağıdaki arabaları kullanmanız veya yükseltmeniz durumunda oyun kayıtlarının silindiğini bildiriyorlar. Arabaya sahip olup sürenlerde pek bir şey olmamış ama yükseltip modifiye edenler bu sorunları yaşamış. Nolur nolmaz yapmayın bütün ilerlemeniz boşa gidebilir

Alıntıyı görüntüle
ben o kapaktaki nissanı aldım boyadım modifiye ettim sürdüm . şimdi o carpass falan onlardamı gidecek yoksa sadece oyun içi ilerleme mi

ben o kapaktaki nissanı aldım boyadım modifiye ettim sürdüm . şimdi o carpass falan onlardamı gidecek yoksa sadece oyun içi ilerleme mi
Oyun içi ilerlemenin gittiğini söylüyorlar yani yedekleme yok oluyormuş. Oyuna bir giriyorsun ilk günki gibi.

Oyun içi ilerlemenin gittiğini söylüyorlar yani yedekleme yok oluyormuş. Oyuna bir giriyorsun ilk günki gibi.
bise olmaz ya şu saatten sonra pek gireceğimi sanmıyorum zaten . forza tam bir heves oyunu nfs bile 2000 de hikaye koyuyordu bu adamlarda o da yok

Bu oyun ölü doğdu, üstüne sızdırılması ve çoğu kişinin bir günde oyunda son seviyeye gelmesi rekabeti bitirdi. Şahsen alacaktım ama olanlar yüzünden almadım.

Alıntıyı görüntüle
Gerçek hayat versiyonu lazım.
2000'den New save açmam lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bise olmaz ya şu saatten sonra pek gireceğimi sanmıyorum zaten . forza tam bir heves oyunu nfs bile 2000 de hikaye koyuyordu bu adamlarda o da yok
Eski nfs övme işi

1781157218390.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyun ölü doğdu, üstüne sızdırılması ve çoğu kişinin bir günde oyunda son seviyeye gelmesi rekabeti bitirdi. Şahsen alacaktım ama olanlar yüzünden almadım
Talihsiz bir karar olmus

karsılastırırrırırıırıırırm bi hikaye koymak cok mu zor su oyuna
Hikaye var zaten. Çok güzel hikaye anlatımı yok şahsen ama var yani. Hikaye görevleri oynuyorsun. Genel olarak zaten hikaye için değil Japon dağlarında gezip, robotla vs. atmak için oynuyorum hikaye olsa da olmasada olur benim için.

Hikaye var zaten. Çok güzel hikaye anlatımı yok şahsen ama var yani. Hikaye görevleri oynuyorsun. Genel olarak zaten hikaye için değil Japon dağlarında gezip, robotla vs. atmak için oynuyorum hikaye olsa da olmasada olur benim için.
ya işte hikaye olmayınca oyun bi yere kadar gidiyo

karsılastırırrırırıırıırırm bi hikaye koymak cok mu zor su oyuna
Eski nfsleri kimse oynamaz artık kankim. Yenileride vasat oynanacak gibi değil. Hepsini oynadım 2 saat sabredemedim.

Forza’da yeterince hikaye var zaten. Oyunu hikayeye boğarsan seni memnun edecekler diye bu sefer bir sürü forza hayranının tepkisini alacaklar. Forza en iyi şeyi yapıyor merak etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,147
Üyeler
197,383
Son üye
Grindorr
Geri