Holigancem
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
ikinci elde u fiyat çok ya aldığın gibi psu yu değiştirmen gerekecek işlemci mükemmel fakat o mönitörü kullanacak mısın eğer kullanacaksan ve psu yu değişmem diyosan bi tık taha indirim gerekir ya2. El yanında 180hz 27inch monitör de veriyor
psu yu neden değiştirmesi gerekecek?ikinci elde u fiyat çok ya aldığın gibi psu yu değiştirmen gerekecek işlemci mükemmel fakat o mönitörü kullanacak mısın eğer kullanacaksan ve psu yu değişmem diyosan bi tık taha indirim gerekir ya
knk değiştirmek zorunda değil şu açıdan diyorum sistem güzel riske atmak istemezsin gold yarar gibi şahsen oem paketten fazeon 750w bronz geldi içim rahat etmiyor diye 850 gold psu kasa kampanyaya girdi itopyadan aldım o mantıkla diyorumpsu yu neden değiştirmesi gerekecek?
bendeknk değiştirmek zorunda değil şu açıdan diyorum sistem güzel riske atmak istemezsin gold yarar gibi şahsen oem paketten fazeon 750w bronz geldi içim rahat etmiyor diye 850 gold psu kasa kampanyaya girdi itopyadan aldım o mantıkla diyorum
1 sene filanhocam fiyat cazip gibi geldi ne kadar kullanılmış ürün
testlerini yaptır video fotoğraf iste bide ürünlerin tam marka modellerini iste hocam1 sene filan
knk bi düşündüm tüm sistemi çöp etmeye değmez dedim hazır psu kasa birlikte 7k ya düşmüşken aldım akım koruma fln hepsine gittim çünkü ps5 vardı elektrikten gitti biliyorum ps ler pc lere göre kat kat daha kırılgan ama yinede ders oldu bana bu riski gözarda edemiyorum
Onu zamanla değiştiririz ne kadar bi psuknk bi düşündüm tüm sistemi çöp etmeye değmez dedim hazır psu kasa birlikte 7k ya düşmüşken aldım akım koruma fln hepsine gittim çünkü ps5 vardı elektrikten gitti biliyorum ps ler pc lere göre kat kat daha kırılgan ama yinede ders oldu bana bu riski gözarda edemiyorum
16 ay garantisi varmış parçaların,alalı 8ay olmuştestlerini yaptır video fotoğraf iste bide ürünlerin tam marka modellerini iste hocam
akım korumalı priz önemli ben 2 arkadaşıma aldirdim ama kendim almadımknk bi düşündüm tüm sistemi çöp etmeye değmez dedim hazır psu kasa birlikte 7k ya düşmüşken aldım akım koruma fln hepsine gittim çünkü ps5 vardı elektrikten gitti biliyorum ps ler pc lere göre kat kat daha kırılgan ama yinede ders oldu bana bu riski gözarda edemiyorum
knk hangisini aldırdın bana bir tane lazım ama dooğru düzgün bulamadımakım korumalı priz önemli ben 2 arkadaşıma aldirdim ama kendim almadım
bulamadım . gaming genden aldıydık 300tl bişeydiknk hangisini aldırdın bana bir tane lazım ama dooğru düzgün bulamadım