1- evet hareket etmiyor sallanma problemi yok iyi anlamda dedimikinci monitör olarak 2 yıldır fln g4 kullanıyorum ayakları sağlam yani ayakları niye hareket etsin zaten neyi kastettin anlamadım.
kendine özel uygulaması derken ne olmasını bekliyorsun tablet mi yapsın adamlar
pivot ve yeterince aşağı iniyor yarısı kesilmiş tofaş gibi yerle bir mi gitsin
paneldende memnunum 4k oled kullanıp g4 e geçtiysen kötü gelebilir. ana monitörüm g6 2k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
25 inç 1080p de gayet ideal 27 inç alırsan pikseller belli olur illa büyük ekran istiyorsan bütçeni yükselt veya bu paraya varsa 2k ekran falan al
2-kesinlikle kendine özel programı olması lazım bu büyük eksiklik hem kısayol olarak hemde ince detayına kadar bakma açısından bir ayarı begenmediğimde anında değiştirebilme kolaylıgı ve milletin begenerek yaptıgı ayarları deneme fırsatın oluyor bu kesinlikle büyük eksiklik
3- sende problem olmuyor diye herkese o bakış açısıyla bakmasan güzel olurdu bir monitör pivotsa en asagı kadar inmeli yukarı da çıkmalı saga sola da çapraz da dönmeli biz bu aletlere para veriyoruz samsung bunu bariz yapamamış
şimdi olaya şöyle bak sen bir monitör alıyorsun ama masan motorlu degil ve sandalyen de yukarı inip kalkması yok bu monitörü ben de kullandım belirli bir açıda boyun ağrısı yaptırdı çünkü monitör istediğim en basit açıya bile gelemiyor o zaman ben niye bu monitörü aldım? bundan rahatsız olan bir çok insan var bir üreticinin böyle basit bir şeyi yapamaması kusurdur
4-panel olarak çok sert bir panel kullanılmış göz kaslarını ciddi oranda yordu mavi filtresi de iyi degil begenmedim yumuşak panel daha önce kullanmış biri olarak
acayip derecede mavi ışık yayıyor bu monitör mavi ışık filtresini geçtim başka uygulama kullanıp o bu şu filtreleri denedim 240hz den çıkarıp hz düşürdüm yine fayda bile etmedi her şeyi boşversem bile göz konforu olarak sınıfta kalan bir monitör
sırf bu yüzden bile iade etme sebebimdi siz kullanıp memnunsanız problem yok ama ben kendi açımdan problemli görüyorum ve reddite benim çektiğim problemleri çeken insanlar vardı bazıları göz konforundan bazıları tam asagı monitör inmemesinden yakınıyordu