Masamı Satmak İçin Ne Yapmalıyım?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,802
Caremical ms01 masamı satıp daha kaliteli bir şey alacağım amaç sadece ilanda dursun hemen satılsın diye hedefim yok ama yıllarca da elimde kalmasın yani demek istediğim. Letgo ücret istiyor sahibinden de bakan olmadı hiç facebookda denesek olur mu acaba yada mobilyacılar bozar mı?

Caremical ms01 masamı satıp daha kaliteli bir şey alacağım amaç sadece ilanda dursun hemen satılsın diye hedefim yok ama yıllarca da elimde kalmasın yani demek istediğim. Letgo ücret istiyor sahibinden de bakan olmadı hiç facebookda denesek olur mu acaba yada mobilyacılar bozar mı?
O masanın 1500TL'lik fiyat bandı var diye biliyorum. Satılacağını sanmıyorum.

Hocam bu tarz masaların ikinci elde çok piyasası yok kolay kolay satamazsınız maalesef anca bir tanıdığa falan zaten sıfırı 2000 gibi bir şey eğer temizse 1000 tl gibi bir fiyattan satılır herhalde

Hocam bu tarz masaların ikinci elde çok piyasası yok kolay kolay satamazsınız maalesef anca bir tanıdığa falan zaten sıfırı 2000 gibi bir şey eğer temizse 1000 tl gibi bir fiyattan satılır herhalde
hocam parası önemli değil 800 yazdım zaten ben maksat elden çıksın vercek kimse de yok

Letgo dan daha kolay satılıyor. Biz 1 ay içinde satmıştık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama işte Letgonun fırsatçılığı var

masa kaliteli mi , memnun musunuz hocam

Değil hocam çok sallanıyor birde 60cm en boyu çok kısa hele 27 inç monitör kullanıyorsan
valla hocam yeni odamda ders çalışmak için bu tarz ucuz masalar düşünüyordum mağazadan denemedikten sonra almayalım en iyisi

Letgoda ilan açmak için ücret istemiyor ilan açarken otomatik ilani öne çıkartma paketi seçiyor onu iptal ederseniz ücretsiz oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri