Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor Lütfen Yardum

Mehmetefe038

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
merhabalar bu sorun 4 gündür var.Sistem win11 di formatlayıp win 10 a çektim belki düzelir diye formatladığım gün ve sonraki gün kapanma olmadı ama bügün tekrar 3 defa kapandı direk kapanıyor yeniden başlamıyor sebebi nedir.R5 5600 A520M APRO 5060Tİ 16GB RAM 16GB PSU REVENGE 500W 80PLUS.İşlemcimde kule tipi soğutucu var kasanın kapağını açıp oynadım yine aynı şekil kapandı ve dereceler ekran kartı 70 işlemci 40 larda.

merhabalar bu sorun 4 gündür var.Sistem win11 di formatlayıp win 10 a çektim belki düzelir diye formatladığım gün ve sonraki gün kapanma olmadı ama bügün tekrar 3 defa kapandı direk kapanıyor yeniden başlamıyor sebebi nedir.R5 5600 A520M APRO 5060Tİ 16GB RAM 16GB PSU REVENGE 500W 80PLUS.İşlemcimde kule tipi soğutucu var kasanın kapağını açıp oynadım yine aynı şekil kapandı ve dereceler ekran kartı 70 işlemci 40 larda.
Sorunu yaşadığın oyun forza 6 mı

Yüklediğin programlarla alakalı olabilir ?

Herhangibir şey açtığında mı kapanıyor ?
bügün açtım ets girdim ortalama 45 50 dk oynaydım kapandı açtım tekrar oyuna girdim kasanın kapağını açtım prizlerde yükü azalttım bu seferde 10 dk sonra kapattı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

formatladıktan sonra 1 gün boyunca oynadım kapanmadı ama psum iyi değil biliyorum ama biraz ters ilişki gibi geliyor

Sıcaklıktan dolayı kendini korumaya alıyordur . O formattan sonraki güb hava sıcaklığı nasıldı ? diğer günlere nazaran tabi
aynıydı ortalama odam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuan kapanmasının üstünden 20 dk geçmiştir oyun vs oynamıyorum kapanmadı daha

Geri