Yardım D&R Sitesine Giremiyorum

wosvos72

80+
Reaksiyon skoru
167
Merhaba arkadaşlar, çok garip bir şekilde siteye giriş yapamıyorum evdeki hiçbir cihaz girmiyor mobil uygulaması bile mobil veri haricinde bakımda hatası veriyor. Türk Telekom Gigabit internet kullanıyorum. Türk Telekom'un verdiği Huawei LG8245x6-50 modeme sahibim. Desteklerinizi rica ediyorum.

Edit: Opera üzerinden giriş sağlayabildim. Giriş ekranında tekrar gitti.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, çok garip bir şekilde siteye giriş yapamıyorum evdeki hiçbir cihaz girmiyor mobil uygulaması bile mobil veri haricinde bakımda hatası veriyor. Türk Telekom Gigabit internet kullanıyorum. Türk Telekom'un verdiği Huawei LG8245x6-50 modeme sahibim. Desteklerinizi rica ediyorum.
-Telekom Güvenli İnternet açık mı? Online işlemlerden bi kontrol et
-Modemi kapatıp tekrar açmayı dene. IP değişimi faydalı olabilir
-DNS değiştirerek deneyebilirsin

-Telekom Güvenli İnternet açık mı? Online işlemlerden bi kontrol et
-Modemi kapatıp tekrar açmayı dene. IP değişimi faydalı olabilir
-DNS değiştirerek deneyebilirsin
Güvenli internet kapalı. Modemi kapatıp açtım. Goodbye.dpi kullanıyorum aynı etkide mi bilmiyorum ama.

Güvenli internet kapalı. Modemi kapatıp açtım. Goodbye.dpi kullanıyorum aynı etkide mi bilmiyorum ama.
VPN bazı sitelere girişlere engelliyor, belki goodbye dpi da yapıyor olabilir bilemem

girme zaten boykot :cool:
Çok tercih ettiğim bir site olmasa da alacağım ürün orada uygun olduğu için almam gerekiyor. Ekonomik şartlar karşıya çıkınca boykotta yapamıyorsun maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modem arayüzünden dns degistirmeyi denedin mi. Ben de tt kullaniyorum. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 kullanıyorum
Şimdi onu da denedim kafayı yedirtecek. Bu da çözüm olmadı.

Son düzenleme:
Çok tercih ettiğim bir site olmasa da alacağım ürün orada uygun olduğu için almam gerekiyor. Ekonomik şartlar karşıya çıkınca boykotta yapamıyorsun maalesef

Chrome u kaldır yeniden kur yani bi de bunu dene. Bi seyler cakisiyor demek ki

warp kullanırsan olur belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,306
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri