[Bu Yıl Açtığım Son DA Rehberi] TR'de Neden Upload Az? - Omni DSL Alacaklar Dikkat!

85TL ye 100/50 de alabiliyorsun illa 1gbps almana gerek kalmıyor :) Telekomun ücretlendirmesinde bakır 8mbps yi 95 liraya satıyorlardı sanırım :) Sol fiber de de gbps hız 1000 TL üstü iken bu fiyata bulunmaz nimet.
Olm süper lan ben 95 tl ye 100mbps 5mb upload alıyorum :( kablonet 100güldüren
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

85TL ye 100/50 de alabiliyorsun illa 1gbps almana gerek kalmıyor :) Telekomun ücretlendirmesinde bakır 8mbps yi 95 liraya satıyorlardı sanırım :) Sol fiber de de gbps hız 1000 TL üstü iken bu fiyata bulunmaz nimet.
Türknete mi ait

Belediyeler altyapıya para harcamıyor tek bildikleri yolu kazıyıp yeniden yapıp yeniden kazımak. Parayı internete harcasalar Singapurun internete harcadığı bütçeden daha fazla harcarız.

Türknete mi ait
Evet fakat sadece istanbul ve izmir de bulunuyor. İlk 6 ay 1gbps simetrik.
1609421871668.png

Belediyeler altyapıya para harcamıyor tek bildikleri yolu kazıyıp yeniden yapıp yeniden kazımak. Parayı internete harcasalar Singapurun internete harcadığı bütçeden daha fazla harcarız.
Bunlar akıllanmaz, on numara altyapı çekseler bile akıl almaz fiyatlara sunarlar.

Alıntıyı görüntüle
Gaziantepteyim hocam birde 125tl olan da iyimiş he. Benim 2 yıl taahüd var diyelim ki geldi nasıl cayıcam :)

Zaten bunun yaygınlaşması için bir 3-5 yılı vardır

Gaziantepteyim hocam birde 125tl olan da iyimiş he. Benim 2 yıl taahüd var diyelim ki geldi nasıl cayıcam :)
Hocam nüfusu en yüksek şehirlerden başlıyorlar daha yeni bir proje ve ankara da bile yok. Gaziantepe yakın zamanda geleceğini sanmam :)

Alıntıyı görüntüle

Bunlar akıllanmaz, on numara altyapı çekseler bile akıl almaz fiyatlara sunarlar.
Türktelekom öyle zaten 50 MBPS pakete geçerken paket normalde 350 abonemizsiniz diye 150 ye indirdik bu 350 den 150 ye de 200 TL indirme sebepleri ayrılmak istersek cayma bedelini köklemek için. Ahlak yok bunlarda.

Hocam nüfusu en yüksek şehirlerden başlıyorlar daha yeni bir proje ve ankara da bile yok. Gaziantepe yakın zamanda geleceğini sanmam :)
Hocam gaziantep kalabalıklık olarak 9.sıradamış zaten 3yıla gelir anca downloadımdan memnunumda upload 5MB :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,520
Üyeler
174,890
Son üye
FurkanKılıç213
Geri