Nasparus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,691
1 2 ping için 600 tl fazla vermek saçma değil mi?Ben de doğum günü hediyesi olarak Extra DSL bekliyorum umarım bir arkadaşım alır XD
1 2 ping için 600 tl fazla vermek saçma değil mi?Ben de doğum günü hediyesi olarak Extra DSL bekliyorum umarım bir arkadaşım alır XD
Çok saçma1 2 ping için 600 TL fazla vermek saçma değil mi?
Hayır olay ping değil. Kablosuz performansından pek memnun değilim çünkü sadece ben kablolu bağlanıyorum. Evdeki diğer 6 cihaz da kablosuz bağlanıyor ve inanılmaz yoğun bir trafik oluşuyor.1 2 ping için 600 TL fazla vermek saçma değil mi?
Çok saçma
1 2 ping için 600 TL fazla vermek saçma değil mi?
Benim gibi kablosuz bağlanıp biri YT, Instagram girdiğinde 1000+ Ping görüyorsanız saçma değil. O trafiği yönetip herkese düzgün internet verebilecek bir modem lazım.Çok saçma
sadece 1-2 ping değil, fazladan 600 lira hiç değil. extra dsl 550 lira falan şu an. omni dsl 300-350 lira. yani fazladan 200 lira veriyorsun. extra dsl dual band. yani hem 2.4ghz hem 5.0ghz ağ mevcut. ben 2.4ghz ile 5.0ghz ağlara ayrı şifreler atadım. 5.0 ghz ile sadece kendi telefonumu bağlıyorum, 2.4ghz olan ağa eşimin telefonunu, bilgisayarını ve salondaki televizyonu bağladım.1 2 ping için 600 TL fazla vermek saçma değil mi?
Gereksiz artmış fiyatı. H300s alacağım dolaptan bakalım iş görecek miYıl 2025, Alınmaz.
Firmanın vereceği modem bile muhtemelen daha iyidir günümüz koşullarında.
h168a modemim var superonline kısıtlamasından illallah ettim artık h300s almayı düşünüyorum bende iyi bir modem mi bilginiz var mıdırGereksiz artmış fiyatı. H300s alacağım dolaptan bakalım iş görecek mi