Valorant pingin 20 den 14 e düşmüş ben 150 den 100 e düşünce seviniyorum 6 ms o kadar fark ediyor mu?VE EN GÜZEL KISMI DA OYUNLARDAKİ PİNG DEĞERLERİM DÜŞTÜ!
Yemin ediyorum etmiyorValorant pingin 20 den 14 e düşmüş ben 150 den 100 e düşünce seviniyorum 6 ms o kadar fark ediyor mu?
Ben bazen 20 bazen 10 bazen 30 alıyorum pek dikkate alınacak değerler değil bence.Yemin ediyorum etmiyor
Ayrıca özel oyunda 14ms alıyordum. Normal bir maçta 21'i görüyorum. Normal maçlarda 2-3ms oynama oldu sadece.
Eğer dalgalı bir ping varsa oyunda bunu biraz hissedebiliyorsunuz.Ben bazen 20 bazen 10 bazen 30 alıyorum pek dikkate alınacak değerler değil bence.
Ev boş olmadıkça 100 ün altını görmüyorum malesef sadece 3 telefon bağlı olsa bile yine pingim 100 oluyor ve inmiyor, bazenleri 100 150 gösterse bile ping yokmuş gibi oynanıyor. (Valorant)Eğer dalgalı bir ping varsa oyunda bunu biraz hissedebiliyorsunuz.
Benim RTT'm 17-19ms arası değişiyor ve paket kaybım olmuyor, tertemiz.
Ama tabi bunun modemle değil hat değerlerimle ilgisi var.
Kablolu bağlı değil misiniz?Ev boş olmadıkça 100 ün altını görmüyorum malesef sadece 3 telefon bağlı olsa bile yine pingim 100 oluyor ve inmiyor, bazenleri 100 150 gösterse bile ping yokmuş gibi oynanıyor. (Valorant)
Ben de doğum günü hediyesi olarak Extra DSL bekliyorum umarım bir arkadaşım alır XDKonu açılalı baya olmuş ama ben de dneyimimi paylaşayım. Dandik TTNet modemi vardı. Sürekli wifi bağlantısı zayıflıyor, internet hızı düşüyor ve ping yükseliyordu. Bir gün oyunun gazıyla gittim yerden yere vurdum. Parçalanınca gittim keenetic extra DSL aldım ve çok memnunum. Wifi bağlantısı zayıflamıyor, internet hızı ve ping stabil. Uygulama üzerinden istediğin cihaza internet verip istediğini kesiyorsun. Ben çok memnunum tavsiye ederim.
BelkiKablo ile bağlı. Kablo uzun ve eski kopuktu yaptırdım belkide ondandır yeni almalı mıyım?