Neler Yeni

İnceleme [Deneyim] Yılın F/P Modemi Keenetic Omni DSL

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Carcolexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih Eren Gündoğdu
Mükemmel bir modem. 72mbps kaldıran hattıma 75mbps hat verdiler. Müşteri hizmetleri hat kopabilir SNR:8 dedi. Ama bu modemin SNR sabitlemesi sayesinde sıfır sorunla yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. 72yi geçtim 75-80 bile sorunsuz veriyor. WiFi performansı günü kurtaracak kadar (2.4Ghz) ama kablolu performans harika, yazılım harika.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Valorant pingin 20 den 14 e düşmüş ben 150 den 100 e düşünce seviniyorum 6 ms o kadar fark ediyor mu?
Yemin ediyorum etmiyor :D
Ayrıca özel oyunda 14ms alıyordum. Normal bir maçta 21'i görüyorum. Normal maçlarda 2-3ms oynama oldu sadece.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Yemin ediyorum etmiyor :D
Ayrıca özel oyunda 14ms alıyordum. Normal bir maçta 21'i görüyorum. Normal maçlarda 2-3ms oynama oldu sadece.
Ben bazen 20 bazen 10 bazen 30 alıyorum pek dikkate alınacak değerler değil bence.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Güzel inceleme, ellerine sağlık.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ben bazen 20 bazen 10 bazen 30 alıyorum pek dikkate alınacak değerler değil bence.
Eğer dalgalı bir ping varsa oyunda bunu biraz hissedebiliyorsunuz.
Benim RTT'm 17-19ms arası değişiyor ve paket kaybım olmuyor, tertemiz.

Ama tabi bunun modemle değil hat değerlerimle ilgisi var.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Eğer dalgalı bir ping varsa oyunda bunu biraz hissedebiliyorsunuz.
Benim RTT'm 17-19ms arası değişiyor ve paket kaybım olmuyor, tertemiz.

Ama tabi bunun modemle değil hat değerlerimle ilgisi var.
Ev boş olmadıkça 100 ün altını görmüyorum malesef sadece 3 telefon bağlı olsa bile yine pingim 100 oluyor ve inmiyor, bazenleri 100 150 gösterse bile ping yokmuş gibi oynanıyor. (Valorant)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ev boş olmadıkça 100 ün altını görmüyorum malesef sadece 3 telefon bağlı olsa bile yine pingim 100 oluyor ve inmiyor, bazenleri 100 150 gösterse bile ping yokmuş gibi oynanıyor. (Valorant)
Kablolu bağlı değil misiniz?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Konu açılalı baya olmuş ama ben de dneyimimi paylaşayım. Dandik TTNet modemi vardı. Sürekli wifi bağlantısı zayıflıyor, internet hızı düşüyor ve ping yükseliyordu. Bir gün oyunun gazıyla gittim yerden yere vurdum. Parçalanınca gittim keenetic extra DSL aldım ve çok memnunum. Wifi bağlantısı zayıflamıyor, internet hızı ve ping stabil. Uygulama üzerinden istediğin cihaza internet verip istediğini kesiyorsun. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Konu açılalı baya olmuş ama ben de dneyimimi paylaşayım. Dandik TTNet modemi vardı. Sürekli wifi bağlantısı zayıflıyor, internet hızı düşüyor ve ping yükseliyordu. Bir gün oyunun gazıyla gittim yerden yere vurdum. Parçalanınca gittim keenetic extra DSL aldım ve çok memnunum. Wifi bağlantısı zayıflamıyor, internet hızı ve ping stabil. Uygulama üzerinden istediğin cihaza internet verip istediğini kesiyorsun. Ben çok memnunum tavsiye ederim.
Ben de doğum günü hediyesi olarak Extra DSL bekliyorum umarım bir arkadaşım alır XD

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom