katzvariak
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu anakart 9800x3d ile 5080 ekran kartını beslemeye yeter mi acaba ? Ek olarak faturayı kontrol ettim b650m yolluyorlar evet
Demek hala aynı hata devam mayıs başında gaming gecesinde almıştım . Farklı matx yapıda olanı gönderiyor değişime kendi aracımla gittm.beyler kargo geldi kapıda faturaya baktım b650m . almadan iade ettim
Bence ''hala aynı hata'' diye çok masum düşünüyorsunuz. Zaten daha önce benzeri yaşandı ama yine aynı şekilde devam ediyor. Görsel ATX, açıklama ATX, ilan başlığı ATX, insanlar MATX mi diye soruyor cevap yine ATX ama gelen ürün MATX. Teknolojinin bu kadar geliştiği ve iletişimin inanılmaz kolaylaştığı bir çağda ısrarla bu kadar yanlışlık olmaz, olamaz. Bunun tek bir açıklaması var bu anakartı satamıyorlar ve bu şekilde insanlara itelemeye çalışıyorlar. İade ile uğraşmayacak bir ton insan var.Demek hala aynı hata devam mayıs başında gaming gecesinde almıştım . Farklı matx yapıda olanı gönderiyor değişime kendi aracımla gittm.
Ve söylendim insanları bu hatalarla uğraştırmayın diye ama hala hiç bir şey değişmemiş.
Müşteri hzmetleri atx diyor depodakiler hala matx e çevirmemişler ve aynı sonuç. Yanlış anakart gönderiliyor. 2 taraf birbirinden habersiz çalışıyor.
İade almışlardı ama "düzeltecez beyfendi" dediler ama sonuç hikaye .. 2 ay geçmiş. Anlaşılan iade etmek istemeyenlerle o matx yapıda anakartın stoğunu eritmeye çalışıyor İncehesap. Ve bunu kaç kişi o zamandan beri yaşamış. 1/2 kişi değil.
Evet öyle , birde hala bu kadar geri dönüş olupta yine dalga geçer gibi aynı şeyi yapmaları. Ben iadeye gidince stok depo bölümüne yollandım 30 kişi sadece orda çalışıyor abartsız. Sipariş geldikçe ürünleri raflardan alıp çekenler, masa başı işi olanlar... falan filan . Sürekli bir hareketlilik..Bence ''hala aynı hata'' diye çok masum düşünüyorsunuz. Zaten daha önce benzeri yaşandı ama yine aynı şekilde devam ediyor. Görsel ATX, açıklama ATX, ilan başlığı ATX, insanlar MATX mi diye soruyor cevap yine ATX ama gelen ürün MATX. Teknolojinin bu kadar geliştiği ve iletişimin inanılmaz kolaylaştığı bir çağda ısrarla bu kadar yanlışlık olmaz, olamaz. Bunun tek bir açıklaması var bu anakartı satamıyorlar ve bu şekilde insanlara itelemeye çalışıyorlar. İade ile uğraşmayacak bir ton insan var.
Şahsen almış olsaydım kesinlikle THH ye verirdim. Seve seve ellerinde colorful marka hangi ATX anakart varsa onu gönderirlerdi ama 1 ay ama 2 ay sonra bir şekilde alırdım o anakartı çünkü bunu hak ediyorlar.