❌İndirim Bitti! Lenovo Loq Ryzen 5 220 24gb 1tb Rtx5050 15.6 Ips 144hz Fhd | 37.703 TL

Idefix konusu var, idefix'te 200₺ kupon zaten vardı, fiyat olarak ek bir avantajı yok. Sadece bazı kartlara 9 taksit o kadar.

Idefix konusu var, idefix'te 200₺ kupon zaten vardı, fiyat olarak ek bir avantajı yok. Sadece bazı kartlara 9 taksit o kadar.

Fiyat Ve Taksit Olarak Daha Uygun .

Bir an önce 4050 laptoplar piyasadan kalksada şunların fiyatıda 35 bandına düşse.

1781726714708.webp

ben alt modeli aldım iade ettim berbat bir gecikme var ghostingden oynanmıyor yazılımla düzeltilecek bir sorun olabilir güzel bir laptop ama yazık etmişler gecikme yüzünden

iki sitede de fiyatlar yükselmiş. işlemci çok zayıftı kaçıranlar boşa üzülmesin.
ai işlemci üretecem diye iyice amd intel saçmaladı , nvidia ise 4.5 trilyonluk değeriyle micrasoftla gaza gelip rtx spark çıkaracak yene bu işlemciden de bir cacık olmaz , ai güvenip iş olmaz ancak ek özellik olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 yıla kalmaz stok eritmek için 30 binlere düşeceğini düşünüyorum. Zaten her markanın 4050 modelleri sorunlu.
banada öyle geliyorda 20 ye bile satarlar kara cumada amazon depodan beklentim var

Geri