KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,110
Valla bana 2 adet geldi bugün ama benim işime yaramazbu iyi mi hocam? Pembe renk sarmaz ama..
Valla bana 2 adet geldi bugün ama benim işime yaramazbu iyi mi hocam? Pembe renk sarmaz ama..
büyük kusur var deniyor neresinde tam olarakValla bana 2 adet geldi bugün ama benim işime yaramaz. Spor yapanlar kullanıyor sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Bende de öyle yazıyordu ama 1 tanesi sıfır gibi diğerinin altında az eziklik var. Resimde gösterdim. Bu arada benim paylaştığım ikisini de aldılar. Kim aldıysa aldım desinbüyük kusur var deniyor neresinde tam olarak
Sen aldın mı pembelerden ?büyük kusur var deniyor neresinde tam olarak
yok, büyük hasar var yazıyordu yanında tepesinde ve altındaSen aldın mı pembelerden ?
o hepsinde yazıyor şansa sıfır gelende oluyoryok, büyük hasar var yazıyordu yanında tepesinde ve altında
Hocam bu kaç tl idi acaba?Audio-Technica ATH-M50X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklığı : Amazon.com.tr
Audio-Technica ATH-M50X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklığı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
3600Hocam bu kaç tl idi acaba?
3636Hocam bu kaç tl idi acaba?
Diğer model pipetli düştü mü hiç hocam
Turuncu olanı diyorsan düşüyor da hemen alıyorlar. 2 tane kaçırdım dün.Diğer model pipetli düştü mü hiç hocam
o telegram gruplarına düşüyormu hiç gormedım ben amazondanmı takip ediyorsunuzTuruncu olanı diyorsan düşüyor da hemen alıyorlar. 2 tane kaçırdım dün.