🔥İndirim Hyperx Cloud Iıı S Wireless Black-Red 5299₺ 🔥

nova 5 de sonar'dan oyunlara özel EQ ayarları varmış onları yaptıktan sonra 3 s den daha iyi oldugu söyleniyo müzik ve film için zaten steel series daha iyi diye biliyorum
Maalesef yanlış biliyorsun iii s'teki uzamsal ses daha iyi, çünkü sahnesi daha geniş. EQ kısmına gelirsek ngeniuty şu an daha önde uzamsal ses için. 11 kanala kadar ince ayar yaptırıyor. Müzik için de daha iyi dediğim gibi. SS 5 miadı dolmuş ve hakkından fazlaya satılan bir kulaklıkl. Ederi 2-3k.

nova 5 de sonar'dan oyunlara özel EQ ayarları varmış onları yaptıktan sonra 3 s den daha iyi oldugu söyleniyo müzik ve film için zaten steel series daha iyi diye biliyorum
Nova 7 bile C-III` den iyi değil ki en azından eski versiyonu öyleydi Gen 2 ne kadar iyileştirildi bilmiyorum.

c-3 s wireless de ses limitörü varmıs ses seviyesi cok mu dusuk

Ben Alpha Wireless kullanıyordum sonra Asus Delta 2 ye geçtim. Bu süreçte Hyperx Cloud 3 deneme şansım da oldu ama yeni kulaklıklarda ses aralığını bozmuşlar. Normalde Alpha da 30 fazlasıyla yeterli ama Cloud 3'te 50 lerde falan kullandım. Ben de pek sevemedim
alpha wirelessi neden biraktin? bi sikintisi vs oldu mu bende 2 3 senedir kullaniyorum sarj konusunda hala aylarca gidiyor

şu kulaklığı bi ben sevemedim
7 yıldır cloud 2 kablolu kullanıyorum halen sağlam ama kablosuza geçiyim istedim cloud 3s aldım sesi az geliyodu ve sesi net değildi dedim sanırım bozuk iade ettim. Amazondan aldım gene aynı iade ettim
Son bi kez şans veriyim dedim gene olmadı
Bende bi sevemedim.
Yazılım var uygulama var ama içi boş
Ses seviyesi az
Ses kalitesi malesef kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

c-3 s wireless de ses limitörü varmıs ses seviyesi cok mu dusuk
Düşük hocam cloud 2 de %80 de kullanıyorum ve youtubede %10 falan kullanıyorum sakin ortamda. Oyunlarda iste windows %80 valorant %70-80 lerde kullanıyorum. Ama cloud 3 de özellikle oyunda her şey %100 de ama biraz daha ses istiyor insan

7 yıldır cloud 2 kablolu kullanıyorum halen sağlam ama kablosuza geçiyim istedim cloud 3s aldım sesi az geliyodu ve sesi net değildi dedim sanırım bozuk iade ettim. Amazondan aldım gene aynı iade ettim
Bende bi sevemedim.
Ses seviyesi az

Düşük hocam cloud 2 de %80 de kullanıyorum ve youtubede %10 falan kullanıyorum sakin ortamda. Oyunlarda iste windows %80 valorant %70-80 lerde kullanıyorum. Ama cloud 3 de özellikle oyunda her şey %100 de ama biraz daha ses istiyor insan
7 yıldır cloud 2 kullandığın için diğer kulaklıklarda da cloud 2 tuningi arıyorsun gibi. Kısa sürede alışamazsın. Maksimum sese gelince, kablosuz kulaklıklar böyle. III S'e özel bir durum değil. Benim de masaüstü dac/amplarım var hifi kulaküstü ve iem kullanıyorum sesi sonlara çekip. III S bunlardan daha az ses veriyor evet, eksi mi hayır.

Bende bi sevemedim.
Ses seviyesi az

Ses seviyesini geçtim bilmiyorum ses kasamadım ben , bir de bu kulaklığa özel söylemiyorum ses tekerleğinden ses kısınca windowstan kısması inanılmaz saçmalık geliyor bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,112
Üyeler
197,818
Son üye
Ensarf.f
Geri