Grimelange Tişörtler 90 TL

Toz bezi almak isteseniz daha pahalı arkadaşlar. Her türlü denenir.

Mağaza yorumları Amazondan kaynaklı kötü.
Normalde sorunsuz firma. Trendyolda vs yüzbinler alısveris yapiyor o markadan.

Gecen sene haziranda Amazondan baska markadan 1 pantolon almıştım bedeni olmadığı için iade ettim gecen hafta ücret iadesi gelmiş amazon depoda ürün kaybolmuş.
Teslim edilirkende bazen böyle sorunlar yaşanıyor

Evde aktif olarak tişörtlerini kullandığım bir marka bu fiyata görünce 3 tane çektik hemen. Şimdi fiyat güncellendi. 450 lira güncel tane fiyatı

eskiden bu markadan tshirt alıyodum ozellikle oversize olanlar cok hosuma gitmişti boyle fiyatını uygun gorunce tekrar aldım yani kalite olarak normal denilebilir bence

Mağaza sayfasına girin ctrl+f yapıp -%75 yazın fiyatı düşük olanlar çıkıyor yine

Mağaza yorumları Amazondan kaynaklı kötü.
Normalde sorunsuz firma. Trendyolda vs yüzbinler alısveris yapiyor o markadan.

Gecen sene haziranda Amazondan baska markadan 1 pantolon almıştım bedeni olmadığı için iade ettim gecen hafta ücret iadesi gelmiş amazon depoda ürün kaybolmuş.
Teslim edilirkende bazen böyle sorunlar yaşanıyor
Amazon seni mağdur etmiyor asla, yorumlara baktım geç teslimat vs denmiş o konuda amazon napsın.

Daha dün trendyolda iflas etmiş firmaların hala satışa izin verildiğini gördüm, insanlar parasını alamıyor.

Ürünleri pazar malı aldığım her ürünü 1 2 giyim sonrası çöpe attım

Çok üründe indirim var ama geleceğini sanmıyorum

Ekler

• 61801.webp
    61801.webp
    114.2 KB · Hit: 65
TRENDYOLDAN ALMIŞTIM BU MARKANIN ÜRÜNLERİ GÜZEL AMAZONDANDA ÇEKTİK BAKALIM DANDİK VS DE DEGİL HARBİ KALİTE

GRİMALANGE.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,600
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri