5070 Ekran Kartı İçin 4k OLED Önerisi

umutseven

80+
Reaksiyon skoru
21
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce instagrama özel olarak paylaşılan sistemlerden 5070li olan sistemi satın almıştım. Bu sistem için bir adet 4k oled monitör almak istiyorum. Öneri yaparsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce instagrama özel olarak paylaşılan sistemlerden 5070li olan sistemi satın almıştım. Bu sistem için bir adet 4k oled monitör almak istiyorum. Öneri yaparsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
Amaç oyunsa 5070 yetersiz kalır 4K da onu diyim, 2K daha mantıklı.

Oyunda 5070 4K sınırda dolaşırsın hatta vrame takılacaksın 2k alın derim

DLSS teknolojisiyle oyunlarda fps arttırma şansım olmaz mı ve vram sıkıntısını çözmez mi? Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ve 4k ekranı aslında video izlemek için de istiyorum.

DLSS teknolojisiyle oyunlarda fps arttırma şansım olmaz mı ve vram sıkıntısını çözmez mi? Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ve 4k ekranı aslında video izlemek için de istiyorum.
dual mode 4k bakabilirsin o durumda. yoksa 5070 2kda bile bazen zorlanıyor

5070 için 2k al, 4k için vram çok sınırda yakın zamanda ayar kısmaya başlarsın

Ben de 5070 alıp 4k oled almayı düşünüyordum. İyi ki de bütçe arttırıp 5070 ti almışım diyorum. Çünkü 15.500 mb vram kullanımı gördüm 4k da iken. 2k alsan daha kafi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama eğer 4k oled istersen ben şansımı xg32ucds den yana kullandım. Şuan aşırı beğenerek kullanıyorum.

Geri