Hafifletilmiş Windows Nasıl İndiririm?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
547
iyi günler hocalarım. windows 11 home kullanıyorum normalde ama sürekli problem çıkartmaya ve boştayken bile yük binmesi biraz sinirlerime dokunmaya başladı. ondan dolayı araştırmaya girdiğimde hafifletilmiş ve sadeleştirilmiş windows sürümleri olduğunu duydum. Servislerden arındırılmış bu windows sürümlerini nerden bulur ve yükleyebilirim? ve formatlama süreci normal windows yükler gibimidir yoksa farklı işlem yapmam gerekirmi? aklımda kalan sorulara cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Ltsc Windows 11 veya ltsc Windows 10 kurabilirsiniz ikiside orjinal, ltsc sürümleri Microsoft tarafından yapılmıştır

Ozelden yazın

Ltsc Windows 11 veya ltsc Windows 10 kurabilirsiniz ikiside orjinal, ltsc sürümleri Microsoft tarafından yapılmıştır
sağolun. peki bu windows sürümleri 24H2 kapsıyor değilmi. artık yeni oyunların çoğusu 24H2 altı updatesinde crash verdirtiyor.

Windows 11 ltsc 2024 yılında çıkmış
Windows 10 ltsc son sürüm 2021 yılında çıkmış
Ona göre hesabını yap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kurulum videolarını izlemeni öneririm

Windows 11 ltsc 2024 yılında çıkmış
Windows 10 ltsc son sürüm 2021 yılında çıkmış
Ona göre hesabını yap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kurulum videolarını izlemeni öneririm
Normal windowslardan farklı bir şekilde kurulummu oluyor? ona göre eşeği sağlam kazığa bağlayayim.

Bilgisayarını yükselt imkânın varsa. Oynanmış Windows mutlaka bir yerden bir eksik çıkarır.

Bilgisayarını yükselt imkânın varsa. Oynanmış Windows mutlaka bir yerden bir eksik çıkarır.
Bilgisayarını yükselt derken hocam? parçalardan bahsediyorsanız daha nasıl bir yükseltme yapabilirim tam olarak bilmiyorum. yeterki kadar güçlü olduğunu düşünüyorum.

Pro kur geç ne gerek var o donanımda kısıtlı sürüme

Geri