Steam Ailesi Hakkında

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar merhaba bildiğinizi üzere steam aile hesabı politikası değişti. Sadece arkadaşınsa o kişi aileye alabiliyorsun ama aileden atılırsa veya çıkarsa 1 sene boyunca başka ailelere giremiyor. Bizim steam ailemiz var ben dahil 4 kişiyiz 2 kişilik yer var yani (kendin hariç 5 insan) ben bizim steam ailesine birilerini arıyorum, genelde steamde istediğimiz oyunları alıp inceleme yazmış kişilere arkadaşlık atıp konuşuyorum ama hepsinin aiklesi oluyor şansıma. Discord sunucusu bile açtım yine birilerini bulamadım. Bunları reklam için anlatmıyorum steam aileme kullanıcı bulabileceğim bir yer biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Bunun için bir grup vs var mı? Teşekkürler.

Hocam şimdi bu ailedeki aradığınız özellikler nedir ve ailenin amacı nedir acaba biraz daha açabilrimisin acaba olaya hakim olmak amacı ile soruyorum

Hocam şimdi bu ailedeki aradığınız özellikler nedir ve ailenin amacı nedir acaba biraz daha açabilrimisin acaba olaya hakim olmak amacı ile soruyorum
bizim ailede baya bir oyun var hala daha oyun alıyoruz ama mesela tlou 1 2 spider man oyunları ne bileyim bu tarz bazı AAA oyunlar yok bunları para verip almak istemiyoruz onun yerine bu oyunlara sahip birini aileye almak daha mantıklı geliyor bizde oynayabileceği bir sürü oyun var zaten
1782508379354.webp
sadece bende bu kadar var zaten
1782508536446.webp
toplamda da bu kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amacı langer1 söylediği için yazmadım
ailede diğer kişilerin kütüphanesindeki oyunları oynayabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,011
Üyeler
198,227
Son üye
mehef
Geri