🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Kampanya maddelerini okudum, uydu ve bein connecte ayrı ayrı fiyat belirlenmiş. Uydulu aldığımızda bein connect dahil olmuyor mu? Normalde uydulu aldığınca bein connectte dahil oluyor.
Uydu aldığında beinconnect ile geliyor.
Ama kampanyadaki tod.
Eğer sadece internetten izleyeceksek artık tod'dan alıyorsan.
Uydu üyeliğin üzerinden izleyeceksek beinconnect.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Uydu aldığında beinconnect ile geliyor.
Ama kampanyadaki tod.
Eğer sadece internetten izleyeceksek artık tod'dan alıyorsan.
Uydu üyeliğin üzerinden izleyeceksek beinconnect.
Teşekkürler, fiyat çok iyi. Mevcut yıldız dolu paketimi iptal edip buna geçeceğim.

Teşekkürler, fiyat çok iyi. Mevcut yıldız dolu paketimi iptal edip buna geçeceğim.
Uydu üyeliği ise yeni üye sayılman için 3 ay beklemen gerekiyor.

Sabah 7'de ne Starbucks'ı ya jsjsksksks.
Kuruyemişçiden obsseso aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal için başvuruyorsun.
Sonra 7 gün içinde genel merkezden son bir teklif için arıyorlar.
Onu da reddedersen iptal oluyor.
Son teklifler de baya iyi oluyor şahsen.
Geçen sene 499₺ verdiğim aynı pakete bu sene 329₺ vereceğim 😂.
Seni bugün yorduk ama :D Bu yan oda sistemi tam olarak nasıl işliyor ? Şöyle ki bende uydulu var ama X adresten beinconnect açınca ana uydudan izlenmiyor galiba bu yan oda muhabbeti ile atıyorum istanbuldaki evden ana uyduyu izlerken X ilden/yazlıktan v.s beinconnect üzerinden açabilir miyiz aynı anda.İlla ki aynı evin içinden mi işliyor

Seni bugün yorduk ama :D Bu yan oda sistemi tam olarak nasıl işliyor ? Şöyle ki bende uydulu var ama X adresten beinconnect açınca ana uydudan izlenmiyor galiba bu yan oda muhabbeti ile atıyorum istanbuldaki evden ana uyduyu izlerken X ilden/yazlıktan v.s beinconnect üzerinden açabilir miyiz aynı anda.İlla ki aynı evin içinden mi işliyor
Yan oda baska odadaki TV ye bağlı Digitürk kutusu.
Sen evde TV açıkken beinconnect üzerinden yazlıktan izlersin ama süper lig maçları hariç tabi.
Mesela evde TRT 1 açıkken yazlıkta beinconnect üzerinden fener-gs maçını izlersin.
Evde yine TRT 1 açıkken yazlıkta da TRT 1 izlersin.
Ama evde fener-gs maçı açıkken yazlıkta aynı maçı izleyemezsin.

İptal ettim genel müdürlükten aradilar 349 tl diyorlar kafam karıştı. Beinconnect uygulamasini kullanıyorum iptal edip kardesimin uzerine alacaktım. Bide bein connectte yan oda olayi var mi ?

İptal ettim genel müdürlükten aradilar 349 tl diyorlar kafam karıştı. Beinconnect uygulamasini kullanıyorum iptal edip kardesimin uzerine alacaktım. Bide bein connectte yan oda olayi var mi ?
Beinconnecte yan oda derken hocam?

Beinconnecte yan oda derken hocam?
Uydulu aldığımız zaman fazla para verip 2 yerden ayni anda izleniyor diye duymuştum, beinconnet aliyorum ben ayni anda 2 yerden izleme şansım var mi diye merak ettim fazla para verip, bazen evde olmuyorum evdekiler izliyor dışarıda izleyemiyorum ben.

Geri