🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Başvuruda internet aboneliği için ayrı uydu için ayrı seçenek koymuş da onun olayı ne o zaman çözemedim farklarını 😅
İnternet olan only internet.
Uydu olanda da uydu kurulumu işte.
Normalde uydu olan daha pahalı olurda.
Burada aynı fiyatı.

Yeni üye kampanyasında mevcudu yenilemeyip direk evdeki reşit biri/hanım v.s onun üzerine alsak yine de faydalanabiliyor muyuz acaba.Adrese göre mi kişiye göre mi işler kampanya arayıp sormalı

Yeni üye kampanyasında mevcudu yenilemeyip direk evdeki reşit biri/hanım v.s onun üzerine alsak yine de faydalanabiliyor muyuz acaba.Adrese göre mi kişiye göre mi işler kampanya arayıp sormalı
Aynı adresin olmaması lazım.

Kutulu Digitürk üyeliği için internet gerekniyor değil mi?

(Kredi Kartı) yazıyor satın almak istediğimde ziraat banka kartında geçer mi? Peşin öderim o dert değil.

Ben kutulu aldım. Şimdi uydu üzerinden ben izlerken başka evde bein connect üzerinde aynı maç izleniyor mu

(Kredi Kartı) yazıyor satın almak istediğimde ziraat banka kartında geçer mi? Peşin öderim o dert değil.
Bireysel Bankkart kredi kartınız ile Digiturk Yıldız Dolu Paketi yeni üyeliklerde aylık 499 TL yerine 359 TL.
Paketin toplam ücreti BeIN Connect veya Kutulu Digitürk üyeliği için yıllık toplam 4.308 TL olup bireysel Bankkart'ınızın kredi kartı özelliği ile 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben kutulu aldım. Şimdi uydu üzerinden ben izlerken başka evde bein connect üzerinde aynı maç izleniyor mu
Hayır.

Uydulu paketi seçince telefondan bilgisayardan felan izleyebiliyor muyuz? Maksimum kaç kişi izleyebiliyor? Aynı anda F1 ve lig maçı izlenir mi mesela?

1000₺ indirimi aylık bazda düşersek Yıldız dolu paket aylık 275₺’ye geliyor.
Kutulu üyelikte aynı fiyat.
Yıldız dolu pakette tüm süperlig maçları + f1 + Avrupa maçları + film ve diziler var.

Ben 6 yıllık üyeyim. İptal için başvurmuştum bana bile az önce arayıp yıldız dolu paketi ana oda için 199₺'ye;
Yan oda için de 129₺'ye Avrupa maçlarını teklif ettiler.
Toplam 329₺'ye 12 ay taahhütlü.
Bende kalub ettim.

Alıntıyı görüntüle
Dekoderli paket mi peki uydu yayını var mı yani

Dekoderli paket mi peki uydu yayını var mı yani
Evet uydu var.

Uydulu paketi seçince telefondan bilgisayardan felan izleyebiliyor muyuz? Maksimum kaç kişi izleyebiliyor? Aynı anda F1 ve lig maçı izlenir mi mesela?
Aynı anda Lig maçı izlenmiyor.
Ama uydu da Lig maçı açıkken PC'de Avrupa maçları izleniyor.

Evet uydu var.

Aynı anda Lig maçı izlenmiyor.
Ama uydu da Lig maçı açıkken PC'de Avrupa maçları izleniyor.
Kampanya maddelerini okudum, uydu ve bein connecte ayrı ayrı fiyat belirlenmiş. Uydulu aldığımızda bein connect dahil olmuyor mu? Normalde uydulu aldığınca bein connectte dahil oluyor.

Geri