🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,452
1000₺ indirimi aylık bazda düşersek Yıldız dolu paket aylık 275₺’ye geliyor.
Kutulu üyelikte aynı fiyat.
Yıldız dolu pakette tüm süperlig maçları + f1 + Avrupa maçları + film ve diziler var.

Ben 6 yıllık üyeyim. İptal için başvurmuştum bana bile az önce arayıp yıldız dolu paketi ana oda için 199₺'ye;
Yan oda için de 129₺'ye Avrupa maçlarını teklif ettiler.
Toplam 329₺'ye 12 ay taahhütlü.
Bende kabul ettim.

IMG_0267.webp

Ben 6 yıllık üyeyim. İptal için başvurmuştum bana bile az önce arayıp yıldız dolu paketi ana oda için 199₺'ye;
Bende kalub ettim.
konudaki kampanya daha iyi değil mi anlamadım

konudaki kampanya daha iyi değil mi anlamadım
Yan oda yok onda.
Bende yan oda var ekstra 50₺ daha pahalı.
Birde yeni üyelere özel bu.
Kapatıp açınca yeni üye olmak için 3 ay geçmesi gerekiyordu galiba.
Bu kampanya 3 ağustosta bitiyor.

Yan oda yok onda.
Bende yan oda var ekstra 50₺ daha pahalı.
Birde yeni üyelere özel bu.
Kapatıp açınca yeni üye olmak için 3 ay geçmesi gerekiyordu galiba.
Bu kampanya 3 ağustosta bitiyor.
ben bu şirkete daha bir kuruş bile kazandırmam da babam her aramalarında kanıp tekrar taahhüt yapıyor. şaka gibi ya

ben bu şirkete daha bir kuruş bile kazandırmam da babam her aramalarında kanıp tekrar taahhüt yapıyor. şaka gibi ya
Maçları başka veren yok.
Kaçak falan diyeceksen de onlarda da gefikme oluyor.
Görüntü kalitesi zaten iyi olmuyo.
4k Tv'de izlemesi işkence onları.
Ek olarak bu devirde 300₺ para değil bir hobi için.
Sabah soğuk kahve ve simide 100₺ verdim sadece.

Maçları başka veren yok.
Kaçak falan diyeceksen de onlarda da gefikme oluyor.
Görüntü kalitesi zaten iyi olmuyo.
4k Tv'de izlemesi işkence onları.
Ek olarak bu devirde 300₺ para değil bir hobi için.
Sabah soğuk kahve ve simide 100₺ verdim sadece.
100 liraya kahve yok :D starbucksta öğrenci indirimiyle americano 120ye falan geliyordu sanırım

Musteri hizmetleri ve taahhut sonu iptal falan uğraştırıyor eziyet diyen vardi önceden. Düzelme var mi ?

100 liraya kahve yok :D starbucksta öğrenci indirimiyle americano 120ye falan geliyordu sanırım
Sabah 7'de ne Starbucks'ı ya jsjsksksks.
Kuruyemişçiden obsseso aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Musteri hizmetleri ve taahhut sonu iptal falan uğraştırıyor eziyet diyen vardi önceden. Düzelme var mi ?
İptal için başvuruyorsun.
Sonra 7 gün içinde genel merkezden son bir teklif için arıyorlar.
Onu da reddedersen iptal oluyor.
Son teklifler de baya iyi oluyor şahsen.
Geçen sene 499₺ verdiğim aynı pakete bu sene 329₺ vereceğim 😂.

gelirler düştü kimse dandik tr ligini seyretmiyor seyredende kaçaktan izliyor sizde satın alıp arabın cebine para koymayınki çekip gitsinler

Edu maili olan Üniversite öğrencisi akraba varsa sadece telefon ve tablette geçerli kampanya da var ben ondan aldım 😁 12 aylık 1188 tl 500 de geri geliyor bankkart lira ile

Tv de cep de samsung umarım yansıtma da sorun olmaz 🤣 olursa da tabletten devam bedavadan biraz pahalı

Edu maili olan Üniversite öğrencisi akraba varsa sadece telefon ve tablette geçerli kampanya da var ben ondan aldım 😁 12 aylık 1188 tl 500 de geri geliyor bankkart lira ile

Tv de cep de samsung umarım yansıtma da sorun olmaz 🤣 olursa da tabletten devam bedavadan biraz pahalı
Yansıtmada sorun oluyor kablosuzda, kabloluyu da siz denersiniz ben denemedim :)

1000₺ indirimi aylık bazda düşersek Yıldız dolu paket aylık 275₺’ye geliyor.
Kutulu üyelikte aynı fiyat.
Yıldız dolu pakette tüm süperlig maçları + f1 + Avrupa maçları + film ve diziler var.

Bende kalub ettim.

Alıntıyı görüntüle
Bunu alınca online abonelik de oluyor mu yani kutudan izleniyor ama evde değilken de telefondan açıp izleniyor mu yoksa sadece evdeyken mi izlenebiliyor?

Son düzenleme:
Yansıtmada sorun oluyor kablosuzda, kabloluyu da siz denersiniz ben denemedim :)

Bunu alınca online abonelik de oluyor mu yani kutudan izleniyor ama evde değilken de telefondan açıp izleniyor mu yoksa sadece evdeyken mi izlenebiliyor?
Evet internet aboneliği de oluyor ama ev yayını kapanıyor o zaman.
Yani aynı anda hem ev hem netten izlenmiyor.

Evet internet aboneliği de oluyor ama ev yayını kapanıyor o zaman.
Yani aynı anda hem ev hem netten izlenmiyor.
Başvuruda internet aboneliği için ayrı uydu için ayrı seçenek koymuş da onun olayı ne o zaman çözemedim farklarını 😅

Geri