Çözüldü✓ Asus Tuf A16 Pil Bir Anda Azalıyor

frknkcbs

80+
Reaksiyon skoru
2
Cs 2 de 1.5 saat takildim %61 sarjı vardi oyunu kapattim %13'e düşmüş. Amazondan aldım ne yapmaliyim. Oyundan evvel sarj aleti takili olmadan youtube de dunya kupasi ozetlerine baktim gayet iyidi hızı. Prize takıp ilk oyun denememde bir anda dustu acaba adaptor mu oturmadi anlam veremedim.

Adaptör tam oturmamış olabilir Adaptör wattı yetersiz olabilir kaç watt adaptör ?

Bide arkada bir şey çalıştırıyor olabilirmisin power gücüne falan almış olabilirmisin çünkü aklıma gelen 3 seçenek var adaptörde bi sıkıntı var ya laptop yük altında çalışıyor yada Laptopun pilinde bir sıkıntı olabilir sakın bilgisayarcıya götüreyim deme garantisi uçar haberin olsun

Bi rdr cs2 gibi oyunlarda adaptörle bi test et kral 20-30 dakkika oyna şarjı sabit kalırsa yada artarsa sıkıntı yok ama azalırsa ya adaptör yetersiz yada muhtemelen laptopun pilinde bir problem olabilir

Adaptör tam oturmamış olabilir Adaptör wattı yetersiz olabilir kaç watt adaptör ?

Bide arkada bir şey çalıştırıyor olabilirmisin power gücüne falan almış olabilirmisin çünkü aklıma gelen 3 seçenek var adaptörde bi sıkıntı var ya laptop yük altında çalışıyor yada Laptopun pilinde bir sıkıntı olabilir sakın bilgisayarcıya götüreyim deme garantisi uçar haberin olsun

Bi rdr cs2 gibi oyunlarda adaptörle bi test et kral 20-30 dakkika oyna şarjı sabit kalırsa yada artarsa sıkıntı yok ama azalırsa ya adaptör yetersiz yada muhtemelen laptopun pilinde bir problem olabilir
240 Watt adaptör, ipini felan cikardim doluyor suanda %45 oldu. Hikayeli oyun deneyecegim.
Cs 2 de vad ettigi fpsleri veriyor. 150 uzeri. Üzüldüm umarım düzelir cihaz.

240 Watt adaptör, ipini felan cikardim doluyor suanda %45 oldu. Hikayeli oyun deneyecegim.
Cs 2 de vad ettigi fpsleri veriyor. 150 uzeri. Üzüldüm umarım düzelir cihaz.
Oyunda arada bi şarj değerini kontrol et 1-2 sürekli hafif hafif düşüyorsa garantiye bi yolla derim adaptör 240w gayet iyi çünkü ben 180w düşündüm

Oyunda arada bi şarj değerini kontrol et 1-2 sürekli hafif hafif düşüyorsa garantiye bi yolla derim adaptör 240w gayet iyi çünkü ben 180w düşündüm
30 gün iade hakkı varmış bu şekilde devam ederse iade ederim. [Garantiye güvenmiyorum]

Şuan 100'e kdr doldurdum cs girdim zorladım pcyi modlari degistim pilde azalma yok, cmd'den kontrol ettim pil sağlıklı, myAsus'dan birkac ayar yaptim. Kontrol ettim sorun bulamadı. Armoury crate dışında ghelper varmis onunla da bir ayar cekmeyi dusunuyorum cihaza.
Alacak arkadaşlar pc güzel forumda indirime dusup alan baya olmustur. Umarım kazasız belasız kullanırız.

Geri