MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,244
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne ara bitti
bitmiş sanırım
yenı modeller ekledım baska platformlarda 100 tl oynar belkıalalım mı nasıl mouse??
Ne ara bitti
bitmiş sanırım
yenı modeller ekledım baska platformlarda 100 tl oynar belkıalalım mı nasıl mouse??
![]()
X2h Rrq Edition Kablosuz Size 2 Medium Simetrik Gaming Mouse (px2h25)
Gaming Mouse kategorisindeki X2h Rrq Edition Kablosuz Size 2 Medium Simetrik Gaming Mouse (px2h25) ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
![]()
X2h Rrq Edition Kablosuz Size 1 Mini Simetrik Gaming Mouse (px2h15)
Gaming Mouse kategorisindeki X2h Rrq Edition Kablosuz Size 1 Mini Simetrik Gaming Mouse (px2h15) ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
![]()
X2h Beyaz Kablosuz Size 2 Medium Simetrik Gaming Mouse (px2h22)
Gaming Mouse kategorisindeki X2h Beyaz Kablosuz Size 2 Medium Simetrik Gaming Mouse (px2h22) ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
![]()
X3 Xs-1 Sensör Siyah Kablosuz Size 2 Medium Gaming Mouse (px3r21)
Gaming Mouse kategorisindeki X3 Xs-1 Sensör Siyah Kablosuz Size 2 Medium Gaming Mouse (px3r21) ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
![]()
X3 Xs-1 Sensör Beyaz Kablosuz Size 1 Mini Gaming Mouse (px3r12)
Gaming Mouse kategorisindeki X3 Xs-1 Sensör Beyaz Kablosuz Size 1 Mini Gaming Mouse (px3r12) ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Çin değil, koreYemin ettim bidaha çin marka ekipman almamak için isterse Pulsar olsun
yukarıda demısım farklı platformlarda bıraz oynayabıır diyeBurda daha ucuz değil mi koçtaşa göre ben bir şey kaçırıyorum. ayrıca bu mouselar bu fiyatları hakediyor mu emin değilim. indirimli gibi görünsede bana şişik gibi geldi.
x2h es satıldı 2400 e baska modellerde ındırımdeymısfiyatlar neydi