Concevt
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
Bütçe 3800 tl 1 tl bile cıkmaz yukarı
Bu monitörü gördüm ama bir türlü icime sinmedi ne incelemesi var ne bir videosu o yüzden eledim1tl çıkmaz demişsin 95 çıkar mı
![]()
PTTAVM: Twisted Minds TM24FHD180IPS 23.8 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü
Twisted Minds TM24FHD180IPS 23.8 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
sorun çıkarmaz hocam monitörBu monitörü gördüm ama bir türlü icime sinmedi ne incelemesi var ne bir videosu o yüzden eledim
eminimEminmisin kral markanin adi lol larakterine benziyor
indirim bekle hocam yarın saat 10da gaming gecesi var onda denk gelir belki 180hz monitör 100 alma zatenPtt nin kendi uygulamasinda yok monitör başka varmı öneri
1tl çıkmaz demişsin 95 çıkar mı
![]()
PTTAVM: Twisted Minds TM24FHD180IPS 23.8 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü
Twisted Minds TM24FHD180IPS 23.8 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çıkmazsa
vardır hocam bakın twisted minds zaten her türlü oyuncu ekipmanı üretiyorİncelemeleri var mı bunların?
vardır hocam bakın twisted minds zaten her türlü oyuncu ekipmanı üretiyor
neyi atayım anlamadım google a twisted minds yazınAtar mısınız?
neyi atayım anlamadım google a twisted minds yazın