Online Oyunlardan Zevk Alıyormusunuz?

Bunun yöntemi basit beraber gireceğin bir arkadaş ortamı olacak ve kazanma hırsınız belli bir seviyenin üstüne çıkmayacak. Online oyunların amacı keyif almak maç kazanmak tatlının üzerinde ki çilek olabilir. Gereksiz kazanma hırsı tamamen başkalarına ego tatmini yapmaktan başka değil, genelde bu tiplerde toxic oluyor kaç yıllık kafeciyim düşük elolarda takılan müşterilerim her zaman daha çok eğleniyor. Bence sen online oyunlara bir süre ara ver.

Bf1 chivarly2 dbd cs2 war thunder gibi online oyunlar hiç bir türlü zevk vermiyor kötü oynadığımdan değil ama sürekli yeniliyorum, bir sebepten dolayı ve sürekli oyunumdakilerle kavga ediyorum sinirim bozuluyor bu oyunlarda yensem bile zevk almıyorum daha iyi oynamak için çabalıyorum ama sonuç hep aynı millet ana bacı bırkamıyorum günlük haytta da sinirli biri değilim online oyun oynamayı temelli bırakmayı düşünüyorum benimle aynı drumu yaşayan varmı tavsiyelereniz neler?
Sıcak çay+kuruyemiş+Battlefield 6 veya 1+ yan ekranda cago;

birbirimize düşmeyelim diye bıraktım ben arkadaşlarla oynamayı
Birbirine düşecek bir şey yok aslında zaten en ufak şeyde laf yapanlarda zeka geriliği var. Rekabetçi ama eğlencesine oynayan insanlarla oynuyorum ben

Birbirine düşecek bir şey yok aslında zaten en ufak şeyde laf yapanlarda zeka geriliği var. Rekabetçi ama eğlencesine oynayan insanlarla oynuyorum ben
illaki gerginlik oluyor sürekli maç kaybedince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıcak çay+kuruyemiş+Battlefield 6 veya 1+ yan ekranda cago;
sunucuda bu kadar rahat oynayabilmek zor bf1 de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun yöntemi basit beraber gireceğin bir arkadaş ortamı olacak ve kazanma hırsınız belli bir seviyenin üstüne çıkmayacak. Online oyunların amacı keyif almak maç kazanmak tatlının üzerinde ki çilek olabilir. Gereksiz kazanma hırsı tamamen başkalarına ego tatmini yapmaktan başka değil, genelde bu tiplerde toxic oluyor kaç yıllık kafeciyim düşük elolarda takılan müşterilerim her zaman daha çok eğleniyor. Bence sen online oyunlara bir süre ara ver.
bir yerden sonra gerginlik oluyor sürekli maç kaybedince

Aslında tam zevk gibi değil de biraz zevk biraz öfke gibi oluyor yani karışık gibi benim için. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,036
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri