babalar gibi toplaraynı parçaları toplayamaz
Sinerji fetişim yok dost, konuyu okumadan yorum yapmayın artık. Sinerji'yi o kadar bilmiyorum ki ''Ve Sinerji hakkında genel izlenimleriniz nasıldı, buradan sistem alınır mı?'' yazmışım. Önereceğin her siteden öneriye açığım, sadece Sinerji'yi diğerlerine göre daha mantıklı ve daha ucuz buldum diyorum.Madem sinerji fetişimiz var bu sistemi soğutmayı ocypus l36 yapıp alabilirsin. Başka mantıklı sistem yok bence
![]()
Sinerji Shurima Palit GeForce RTX5080 GamingPro 16GB Ryzen 5 7500X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Shurima Palit GeForce RTX5080 GamingPro 16GB Ryzen 5 7500X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
amd karta okey misin yoksa illa nvidia olcak mı? ai veya grafik tasarım falan yapıcan mı yani yoksa oyun mu oynicanBu donanım arşivinde 3. bilgisayar önerisi konum, yine öneri hariç 182371837183 tane yorum gelmiş. Yok abi yok teknoloji forumları arasında en kötüsü donanımarşivi olabilir ya.
Ekran kartım Nvidia olsun başkan mümkünse. Geri kalan her şeyi sana bırakıyorum. Sadece oyun+yayın. Başka bir şey yok. Belki ilerde render yaparım Youtube/Tiktok başlarsam.amd karta okey misin yoksa illa nvidia olcak mı? ai veya grafik tasarım falan yapıcan mı yani yoksa oyun mu oynican
bu paraya taksitle parça parça kendin de toplarsın aslında. parça birleştirmek çok zor değil. parça seçiminde yardımcı da oluruz ama ben yine de sistemlere bir bakayımEkran kartım Nvidia olsun başkan mümkünse. Geri kalan her şeyi sana bırakıyorum. Sadece oyun+yayın. Başka bir şey yok. Belki ilerde render yaparım Youtube/Tiktok başlarsam.
bu paraya taksitle parça parça kendin de toplarsın aslında. parça birleştirmek çok zor değil. parça seçiminde yardımcı da oluruz ama ben yine de sistemlere bir bakayım
Parça kalitesi ossuruk ama değerlendirilebilir taksit için
axess varsa değerlendirilebilir
@jackarmis benim gördüğüm en mantıklı bu ikisi gibi. güç kaynağını kesin değiştir ama ikisi için de.
senin sinerjide gördüğün güzel sistem varsa atarsan inceleyelim
Bekle toplicam sana sistem![]()
Sinerji Freljord Palit GeForce RTX5070Ti GamingPro-S 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Freljord Palit GeForce RTX5070Ti GamingPro-S 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İlk bakışta bunu beğendim. Beğendiğim 2-3 tane daha var onları da müsaitte atayım. İşlemcisini 9800X3D'e yükseltiyorum 122 bin 372 TL'ye çıkıyor. Bir tek SSD'si çöp geldi. Onu da inisiyatif kullanıp istediğiniz bir modeli takarız dedi. Senin genel yorumun ne olur bilmiyorum. Seninkine bakmıyorum bile yükseltmelerle 150 bin oluyor adam akıllı hale gelmesi(İncehesap)
Nakit sıkıntım yok. Sistem içime sinsin ve iyi olsun yeter. Bayadır araştırıyorum. 2 Haftada kendime pc dizecek seviyeye geldim 0 bilgiden.![]()
5070ti için pahalı geldi parça kalitesi de öyle uçuk kaçık daha iyi değil. N11dekini alıp parça parça kendim yükseltirdim axess varsa 9 taksit %20 indirim gibi bişey 90 küsür bine 5080 sistem nerdeyse![]()
Sinerji Freljord Palit GeForce RTX5070Ti GamingPro-S 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Freljord Palit GeForce RTX5070Ti GamingPro-S 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İlk bakışta bunu beğendim. Beğendiğim 2-3 tane daha var onları da müsaitte atayım. İşlemcisini 9800X3D'e yükseltiyorum 122 bin 372 TL'ye çıkıyor. Bir tek SSD'si çöp geldi. Onu da inisiyatif kullanıp istediğiniz bir modeli takarız dedi. Senin genel yorumun ne olur bilmiyorum. Seninkine bakmıyorum bile yükseltmelerle 150 bin oluyor adam akıllı hale gelmesi(İncehesap)
Nakit sıkıntım yok. Sistem içime sinsin ve iyi olsun yeter. Bayadır araştırıyorum. 2 Haftada kendime pc dizecek seviyeye geldim 0 bilgiden.![]()
Ryzen 9800X3D şart bana. N11'de sistem yükseltmesi oluyor mu? Baktım da bulamadım, ne garip siteymiş bu.5070ti için pahalı geldi parça kalitesi de öyle uçuk kaçık daha iyi değil. N11dekini alıp parça parça kendim yükseltirdim axess varsa 9 taksit %20 indirim gibi bişey 90 küsür bine 5080 sistem nerdeyse
Heyecanla bekliyorum brom valla... Yardım eden biri çıkınca seviniyorumBekle toplicam sana sistem
7800x3d 5080e bile yetiyor fazla fazlaRyzen 9800X3D şart bana. N11'de sistem yükseltmesi oluyor mu? Baktım da bulamadım, ne garip siteymiş bu.Bu arada genel bakınca bakınca(Özelleştirme yapmadan) Sinerji'deki pc daha iyi bence. Bilirkişi olmadığım için 'bence' diyorum, emin değilim söylediğimden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Heyecanla bekliyorum brom valla... Yardım eden biri çıkınca seviniyorum
Bro ben LoL oynayıp Kick'ten yayın yapacağım. 7800x3d+5080 dense 9800x3d + 5070 ti daha iyi. Benim gibi bilgisiz birileri bile bunları bilirken siz nasıl bilgili halinizle böyle nispeten yanlış yönlendirmeler yapıyorsunuz valla anlamıyorum.7800x3d 5080e bile yetiyor fazla fazla