Banka Kartı ile Yükleme Yapan Dijital Cüzdanlar(Nays Alternatifleri)

casem

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar güncel olarak birçok uygulamayı deneyimledim işte sonuçlar;

Tami: sadece EFT ile yükleme yapılabiliyor para gönderme işlemi 3. 50 TL sadece Garanti bankası'ndan ücretsiz EFT gönderebiliyorsunuz

Hayatpay: ücretsiz bir şekilde banka kartı ile yükleme yapılabiliyor buraya kadar iyi ama bankaya EFT göremedim henüz yok diyor o özellikle gelirse ve ücretsiz olursa nays ile aynı olur

Paycell: banka kartı ile yükleme yapılabiliyor ama hem yüklerken hem gönderirken ücret kesiyor

Şimdilik bu şekilde.

liste için eline sağlık. hayatpay konusunda haklısın, eft çıkışı da gelirse gerçekten nays'in yerini birebir tutar, şu an tek eksiği o. bunların dışında papara ve tosla da banka kartıyla yükleyip transfer etmene izin veriyor, tam ücretsiz değil ama kesintiler çok küçük, bende papara günlük kullanımda gayet rahat. bir de uption diye yeni bir tane çıkmış, nays'e en yakını o diyenler var ama ben bizzat denemedim. büyük ihtimalle şu an en pratik çözüm papara veya tosla olur.

liste için eline sağlık. hayatpay konusunda haklısın, eft çıkışı da gelirse gerçekten nays'in yerini birebir tutar, şu an tek eksiği o. bunların dışında papara ve tosla da banka kartıyla yükleyip transfer etmene izin veriyor, tam ücretsiz değil ama kesintiler çok küçük, bende papara günlük kullanımda gayet rahat. bir de uption diye yeni bir tane çıkmış, nays'e en yakını o diyenler var ama ben bizzat denemedim. büyük ihtimalle şu an en pratik çözüm papara veya tosla olur.
Yanıt için teşekkürler lakin tosla yüklerken ve gönderirken toplamda %5'lik kesinti veriyor gibi açıkçası şu an nays gibisi yok adeta piyasadaki son örnekti papara şu an nereye doğru yol alacak belli değil açıkçası tavsiyelere ihtiyacımız var

aslında listeni görünce şu an nays'i birebir veren yok gibi, seçim biraz kullanımına bağlı. büyük tutar gönderiyorsan tami'nin sabit ücreti tosla'nın yüzdesinden ucuza gelir ama tami kartla değil eft ile yükletiyor. kartla yükleyip göndereceksen papara veya tosla küçük kesintiyle en pratiği kalıyor sanırım. bir de uption var, senin listende yok, nays'e en yakını diyorlar ama ben de denemedim.

Geri