❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

24.5" , 25" 1080P 360Hz+ FPS Player
27" 1440P (2K) RPG,MMORPG Player
32" 2160P (4K) RPG,MMORPG v.b Player

27" 4K Tavsiye etmiyorum bende 4K nın hakkı 32"+
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşa aldırdım.
Arkadaşa aldırdım.
bende aldırdım 9 taksitle baya iyi oluyor maximum a 4.855 x 9

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Ekran görüntüsü 2026-07-08 144048.webp

:hoba::hoba::hoba:
kart cashback ile 41.918 liraya geldi.

Vrr flicker hepsinde var 50k-100k farketmiyor. Alıp sonra pişman olmayın. Morlaşma oluyormuş ışık gelince ayrıca bu modele özel.

Vrr flicker hepsinde var 50k-100k farketmiyor. Alıp sonra pişman olmayın. Morlaşma oluyormuş ışık gelince ayrıca bu modele özel.
morlaşma?
adamlar özel kaplama yaptı morlaşma olmasın diye daha morlaşma diyorsunuz bu kadar yanlış bilgi saçmayın en azından
vrr flicker aşırı rahatsız eden kişi osd menüsünden ayarı var biraz gecikme ekliyor ama onu açarak kurtulabilir

morlaşma?
adamlar özel kaplama yaptı morlaşma olmasın diye daha morlaşma diyorsunuz bu kadar yanlış bilgi saçmayın en azından
vrr flicker aşırı rahatsız eden kişi osd menüsünden ayarı var biraz gecikme ekliyor ama onu açarak kurtulabilir
2 saniye google aramasıyla sorunu çözemediklerini sadece azalttıklarını öğrenebilirsin. Vrr flickerin çözümü yok malesef. Çözdüğün iddia eden Asus gibi firmalar sync teknolojisini kapatarak çözüyorlar. Diğer çözümler görüntüye artifakt ekliyor.

dostum perde açık oyun oynarsan hangi monitor olursa olsun parlar da gözükmez de. Ben de ips ekran monitor var ekran gözükmüyor perde açık ışık vurunca bunda mor olabilir benim için problem değil. problem olan adam da alır kullanır iade eder zaten

Alıntıyı görüntüle
bu ışığı yandan vuracak şekilde kurmayı ve oynamayı düşünüyorsun sanırım
evet mosmor olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum perde açık oyun oynarsan hangi monitor olursa olsun parlar da gözükmez de. Ben de ips ekran monitor var ekran gözükmüyor perde açık ışık vurunca bunda mor olabilir benim için problem değil. problem olan adam da alır kullanır iade eder zaten
Dostum adamlar özel kaplama yaptı morlaşma olmasın diye :hoba: ama yine oluyormuş kusura bakma camı pencereyi kapatmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,766
Üyeler
199,025
Son üye
kapalak

Geri