Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,581
Arkadaşa aldırdım.Muadili olan Asus 75bin tl ye satılıyor çok iyi fiyat almak isteyen varsa kaçırmasın. Yurtdışı fiyatı msrp olan 1100 dolar şu an bizde çok daha ucuz.
Arkadaşa aldırdım.Muadili olan Asus 75bin tl ye satılıyor çok iyi fiyat almak isteyen varsa kaçırmasın. Yurtdışı fiyatı msrp olan 1100 dolar şu an bizde çok daha ucuz.
Arkadaşa aldırdım.
bende aldırdım 9 taksitle baya iyi oluyor maximum a 4.855 x 9Arkadaşa aldırdım.
32 odam ufak olduğundan büyük gözükür bana. Ekrana yakınım 27 ideal benim icin.bu modellerin 27" olanı yok bildeğim kadarıyla. 4k monitor kişsel tavsiyem kesinlikle 32" almalısın. 27" 4k nın hakkı 32" dir
seneye bile çıkmama ihtimali var...32 odam ufak olduğundan büyük gözükür bana. Ekrana yakınım 27 ideal benim icin.
Neyse yeni modelleri bekleyelim acele yok
morlaşma?Vrr flicker hepsinde var 50k-100k farketmiyor. Alıp sonra pişman olmayın. Morlaşma oluyormuş ışık gelince ayrıca bu modele özel.
2 saniye google aramasıyla sorunu çözemediklerini sadece azalttıklarını öğrenebilirsin. Vrr flickerin çözümü yok malesef. Çözdüğün iddia eden Asus gibi firmalar sync teknolojisini kapatarak çözüyorlar. Diğer çözümler görüntüye artifakt ekliyor.morlaşma?
adamlar özel kaplama yaptı morlaşma olmasın diye daha morlaşma diyorsunuz bu kadar yanlış bilgi saçmayın en azından
vrr flicker aşırı rahatsız eden kişi osd menüsünden ayarı var biraz gecikme ekliyor ama onu açarak kurtulabilir
2 saniye google aramasıyla sorunu çözemediklerini sadece azalttıklarını öğrenebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
bu ışığı yandan vuracak şekilde kurmayı ve oynamayı düşünüyorsun sanırım
evet mosmor olur
Dostum adamlar özel kaplama yaptı morlaşma olmasın diyedostum perde açık oyun oynarsan hangi monitor olursa olsun parlar da gözükmez de. Ben de ips ekran monitor var ekran gözükmüyor perde açık ışık vurunca bunda mor olabilir benim için problem değil. problem olan adam da alır kullanır iade eder zaten