sadıkalihdemir36
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Belki dalginligina gelirSence![]()
Belki dalginligina gelirSence![]()
20 stok vardı hepsi dalgınlıgına geliyorsa vay haline kargodan geri bile çekerBelki dalginligina gelir
Denk gelemedim tüh iyi fiyatmış1 ay önce almıştım aynı fiyata ihtiyacım yok, iptal edicem stoğa girer birazdan, ihtiyacı olan kaçırmasın.
Alıntıyı görüntüleSpigen 30W USB-C Ultra Mini Hızlı Şarj Aleti PPS Super Hızlı Şarj GaN Pro Isı Düşürücü Güç Adaptörü Akım Koruma iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C Siyah - ACH08448 (Spigen TR Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Spigen 30W USB-C Ultra Mini Hızlı Şarj Aleti PPS Super Hızlı Şarj GaN Pro Isı Düşürücü Güç Adaptörü Akım Koruma iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C Siyah - ACH08448 (Spigen TR Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
dıGönderici Amazon
Satıcı MAYJET
Samsung Galaxy S25 FE Yapay Zeka (AI) Telefon, JetBlack, 8GB Bellek, 256GB Depolama, 50MP Kamera, 6,7 inç Ekran, İnce ve Daha Hafif Tasarım (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25 FE Yapay Zeka (AI) Telefon, JetBlack, 8GB Bellek, 256GB Depolama, 50MP Kamera, 6,7 inç Ekran, İnce ve Daha Hafif Tasarım (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
22 geçe denedim alınmıyordu zaten gondermezdı ertesı gun teslımat yoktu galibaGönderici Amazon
Satıcı MAYJET
Samsung Galaxy S25 FE Yapay Zeka (AI) Telefon, JetBlack, 8GB Bellek, 256GB Depolama, 50MP Kamera, 6,7 inç Ekran, İnce ve Daha Hafif Tasarım (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25 FE Yapay Zeka (AI) Telefon, JetBlack, 8GB Bellek, 256GB Depolama, 50MP Kamera, 6,7 inç Ekran, İnce ve Daha Hafif Tasarım (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle