GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 995
https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-217-beyaz-e-atx-mid-tower-kasa-fiyati-78369/ bu kasayı kullanan var mıdır ?
Aynen öyle ben max indirimle fz6 kule tipi falan ayarlayabilirsem çekerim düşüncesindeyim işlemciye para ayırmak için 1 2 ay kartsız falan tutucam sistemi gerekiyorsa uzay sistem her parçadan kaar etmeden almicam stok fiyatınabütçe azsa diğer parçalara daha çok para ayır bence bugün paylaştılar forumda daha ucuz seçenekler var soğutucu için esas olan donanımdır.
Hala 34bin indirim yapmamışlar heralde
akşam ilk anons edildiğinde stokta yoktu sonra 34 e geldi şuan en ucuz 3 fanlı 5070 olması lazım piyasadaki 2 fanlı inno 33800 vatandaHala 34bin indirim yapmamışlar heralde
akşam aldım ben 280 i sonra yanına bir 1000w plat ve kasa alıcaktım baktım 18bin olmuşum sadece 280 i alıp çekildim şeytana uymadımAynen öyle ben max indirimle fz6 kule tipi falan ayarlayabilirsem çekerim düşüncesindeyim işlemciye para ayırmak için 1 2 ay kartsız falan tutucam sistemi gerekiyorsa uzay sistem her parçadan kaar etmeden almicam stok fiyatına
Kafamda da şuan r7 7800x3d var benim laptop
İ7 13620h
4060
16gb ddr4 şu sistemden iyi ne olabiliyorsa olacak içinde işte.
Laptop yeterli aslında undervolt yaparak kullanıyorum ama şu ara %1 fps takıntısı başladı cs2 de %1 fpsmi yükseltmeye çalışıyorum max bu sistemde benchmark dust ile 153fps%1 alabildim (normalde format sonrası sadece oyun işi ayarlarla max 106 görmüştüm)
Bu fps yi arttırmak daha akıcı bir deneyim istiyorum ama bazen de yeterli geliyo bilemiyorum ram 16 tek kanal ddr4 belki 5300tl ye 16 daha alıp çift kanal ile fps artışı yapabilirim ama asıl maksadım laptobun daha 1yıl 4 ay garanti fatura vs duruyoken elden çıkarmak yoksa sonra elden çıkarmak çok zor olacakmış gibi geliyor.
Valla öyle ya 2 parça alayım diyorum 20 30 k oluyo fiyat neymiş bunlar beeakşam ilk anons edildiğinde stokta yoktu sonra 34 e geldi şuan en ucuz 3 fanlı 5070 olması lazım piyasadaki 2 fanlı inno 33800 vatanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
akşam aldım ben 280 i sonra yanına bir 1000w plat ve kasa alıcaktım baktım 18bin olmuşum sadece 280 i alıp çekildim şeytana uymadım![]()
Hayırlı olsuun Bi sıcaklık değerlendirmesi gelir artıkGeldi canavar
3. sistemi toplamaya başladım ne zaman biter meçhul hocamHayırlı olsuun Bi sıcaklık değerlendirmesi gelir artık