Photoshop İçin En Uygun Monitör Hangisi Olur?

İlkemkdr

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10000
Sonraki sezon için bir fotoğraf stüdyosu kurmayı planlıyoruz. İlk bir iki sezon tamamen düğün çekimi üzerinden ilerleyeceğiz bu yüzden renkler konusunda gerçekten iyi bir monitöre ihtiyacım olacak. Şuan için photoshop uygulamasında çekilen fotoğrafları en uygun şekilde görebilmek için bir monitör arıyorum sizce tercihim ne olmalı? Bir tane gözüme kestirdiğim var sizce alınır mı daha iyisi bulunur mu?

incelemesi yok derken ne demek istediniz anlayamadım maalesef 🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ktcyi daha önce hiç duymadım yarı yolda bırakırmış gibi bir his oldu içimde

onlarca sayfalı konusunu açtım, bir sürü alan var ölü piksel falan dışında sorun yaşayan yok.

Ölü piksel dışında sorun yaşayan var aslında kronik IPS glow sorunlu.

incelemesi yok derken ne demek istediniz anlayamadım maalesef 🙂

ktcyi daha önce hiç duymadım yarı yolda bırakırmış gibi bir his oldu içimde

İnceleme olmadığında değerlerine bakamıyoruz hocam ölçüm değerlerine bakıyoruz öneri yaparken.

her IPS monitörde yaşanabilecek ve yaşanan bir şey demek istiyorum

Her IPS monitörde oluyor zaten ama bu modelde fazla.

açıkçası sorun yaşamayacağım kafamın rahat olacağı bir monitör tercihim uzun yıllar rahatça işimi görsün istiyorum

Düşünülmeden alınacak monitör şu sıralar fiyatı uygun. çıkış fiyatı 15k bandında bir monitördü (geçen sene) arz talep sebebiyle fiyatı 10k da sabitlendi, sıkı takipçisiyim size iyi gider.

Düşünülmeden alınacak monitör şu sıralar fiyatı uygun. çıkış fiyatı 15k bandında bir monitördü (geçen sene) arz talep sebebiyle fiyatı 10k da sabitlendi, sıkı takipçisiyim size iyi gider.
teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,798
Üyeler
199,223
Son üye
urued

Geri