E-sınav harcı hakkında

Sdza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
herkese iyi forumlar,

yaklaşık 1,5 ay önce ehliyet kursuna yazıldım bayramdan sonra dersler başlayacak dediler ve 2 gün önce e sınav harcını yatırmam için mesaj attılar. E-sınav harcı dersler bittikten yazılı sınava girmeden önce yatırılmıyor mu? yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Kral benim dersler 1 hafta sonra bitiyor kurs o yüzden başvuruyu dersler bitince yapabiliriz dedi ben dün e sınav ücretini ödedim ama bana haber vermemişlerdi sınav ücreti yanır mı ne olur sen ne yapmıştın?

Kral benim dersler 1 hafta sonra bitiyor kurs o yüzden başvuruyu dersler bitince yapabiliriz dedi ben dün e sınav ücretini ödedim ama bana haber vermemişlerdi sınav ücreti yanır mı ne olur sen ne yapmıştın?
O mesaj doğrudan milli eğitim bakanlığından geliyor diye biliyorum. Kursun verdiği derslerin bitiş suresinin sınav ücretiyle bir bağlantısı yok. Her ayın belirli günleri e sınav yapilir o mesaj geldikten sonra sen ücretini yatirdiktan sonra en yakin tarihte senin için kayıt olustururlar. Sınava giriş belgende kursta olur zaten kurs sorumluluk sahibi güvenilir bir yerse birsey yapmana gerek yok herseyle onlar ilgileniyorlar kontrol ediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,877
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri