Öneri Monitör Önerisine İhtiyacım Var

Karacabey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
817
Bütçe
8000
5600 x işlemci ve 3090 ekran kartım var. Mümkünse maks 8 k bandında bir monitör arıyorum. Önceden 1080p kullanıyordum 2k monitörüm olmadı aradaki farkı bilmiyorum. daha ucuz yollu 1080p önerilerinede açığım darboğaz sorunu yaşayabilirimde pekte umursamadım bu zamana kadar. Tavsiye için şimdiden teşekkürler

5600 x işlemci ve 3090 ekran kartım var. Mümkünse maks 8 k bandında bir monitör arıyorum. Önceden 1080p kullanıyordum 2k monitörüm olmadı aradaki farkı bilmiyorum. daha ucuz yollu 1080p önerilerinede açığım darboğaz sorunu yaşayabilirimde pekte umursamadım bu zamana kadar. Tavsiye için şimdiden teşekkürler

Rtx 3090 ve 1080p monitör tercihi garipmiş.

hocam kendin mi kullanıyorsun neden bu
neredeyse 2 senedir kullanıyorum. FHD için başarılı bir model. monitör ayağı hariç ergonomisi iyi. önceki modelde yapılan hatalar bu modelde yok. fiyatı geçen seneden daha düşük seviyede.

Sağolsun reis son kararı vereceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Va panel bu. Normalde herkes Ips kullanmak istiyor. Neden bu monitör hocam aynı fiyata ips mevcut

Sağolsun reis son kararı vereceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Va panel bu. Normalde herkes Ips kullanmak istiyor. Neden bu monitör hocam aynı fiyata ips mevcut

IPS'lerden daha iyi olduğu için. IPS'lerin olayı hızlı ve renklerinin iyi olması bu monitörün hem renkleri iyi hem hızlı hemde kontrast oranı 4600:1 mükemmel bir değer. IPS ortalaması 1000:1 yani öyle düşün.

neredeyse 2 senedir kullanıyorum. FHD için başarılı bir model. monitör ayağı hariç ergonomisi iyi. önceki modelde yapılan hatalar bu modelde yok. fiyatı geçen seneden daha düşük seviyede.
Bi 2 senede ben kullandım onu, güzeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,496
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri