🔥İndirim 245kf-RTX 5070-32gb Ram-1tb SSD Vatan Bilgisayar 72.999tl

Bu paralara 10 gün önce falan 9700x işlemci 9070xt ekran kartlı b850 anakartlı sistem vardı sinerjide. Oem sistem piyasasıda altcoin gibi oldu bir dump bir pump yapıyorlar sürekli.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Kanka bu sistemi nasıl ucuz alırım pahalı demişsin ucuz hazır sistemler gelsede bu düzeyde olmuyor genellikle böyle bir şey almak istersen ne yapalım?
acil değilse tek tek indirimleri takip ederek alabilirsin mesela ram'i sarı sitede sıfır kapalı kutu satanlar var daha uyguna oralardan çözebilirsin, ben mesela asus dual oc 5070'i 29'a aldım, 32 ddr4 rami vatan indiriminden çektim sen dediğim gibi yapabilirsin, anakart indirimleri vardı yine yakın zamanda, yani biraz uğraşıp toplayabilirsin onun haricinde yine güzel oem sistemler düşüyor ama işte dediğim gibi tüm bunlar için beklemelisin çok acilse ben uğraşamam vaktim sabrım yok diyorsan yapacak bir şey yok. Son olarak şurdan da sistemlere bakabilirsin forumdan bir arkadaşın geliştirdiği site: enucuzsistem.com

düz 70 olsa iyiymiş ama bu fiyatta da iyi, özelleştirme seçenekleri fena değil
*vatan bilgisayar 1 hafta boyunca her gün 1 pc çıkaracak indirimli
valla vatana o kadar laf ediyoruz kazık falan diye ama ondan iyi kampanyalı sistem yapan bi abdullah abi var , kampanyalı olduğu zaman harbi çok fp oluyor ama normal genel satışlar hep trendyoldan falan pahalı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,872
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri