ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,754
oled al bence kendine bi tane veya miniledg274qpx rapid ips
oled al bence kendine bi tane veya miniledg274qpx rapid ips
önerdiğin marka model varmı her kafadan bi ses çıkıyor bazıları asus tan başka alma diyor bazıları asus sakın alma diyoroled al bence kendine bi tane veya miniled
markanın hiçbir önemi yok bir şey alırken her zaman markadan ziyade modele bak. marka da önemli ama satış sonrası destek, servis garanti falan için. asus türkiyenin servisi çok kötü ne yazık ki ama alınmaz demek değil. modele bakmak lazım. bütçene bağlı model önerebilirim ancakönerdiğin marka model varmı her kafadan bi ses çıkıyor bazıları asus tan başka alma diyor bazıları asus sakın alma diyor![]()
ne kadar vereceğine bağlımsi mpg 271qrx qd-oled 360hz nasıl ?
iyi bir fırın boya olurbenim kasam hyte y70 cherry modeli bu renkten sıkıldım panda modelini beğeniyorum acaba kırmızı renkleri beyaza boyatabilirmiyim profesyonel oto boyacısı yapacak
plastik parçalar fırınlanırsa erir nasıl sökülecek, söküldüğünde nasıl geri takılacakcepten para çıkmıyormuş boyanır bence ve profesyonel olacak sonuçta
sorun da bu ya zaten. sökemez kasa içindeki bazı plastik parçalarıPlastik parçalar zaten toz boya ile boyanamazlar. Dolayısıyla fırınlanamazlar da. Toz boya iletken materyallere yapılır.
Çok fazla, bilmediğin konular hakkında mesaj attığını görüyorum, insanları yanlış yönlendirmeye meyyilli mesajlar daha bu konu üzerinden banın yeni açılmışken hala aynı davranışları yapman yanlış. Bir konu hakkında bilginiz varsa paylaşmanız faydalı fakat bir bilgi veya deneyiminiz yoksa sırf yazmak için yazmayın arkadaşlar.sorun da bu ya zaten. sökemez kasa içindeki bazı plastik parçaları
Gayet sökülebilir de uzatmayacağım konuyu. Ben herhangi bir kasa şasesine perçinli bir plastik aksam görmedim. Ya vidalı yapılırlar ya tırnaklı geçmeli yapılırlar.sorun da bu ya zaten. sökemez kasa içindeki bazı plastik parçaları