❌İndirim Bitti! N11'de 1.000 Liraya 200 Lira İndirim Kodu

1118 liralık ürünü sepette 1105 lira diye indirim koymuşlar başka indirim yok aradaki fark 13 lira. Kupon 200 lira. İki indirimden biri uygulanır diyor kuponu seçiyorum. Ürün 918 liraya düşeceğine 1086'a düşüyor. Dalga geçiyorlar resmen.

1118 liralık ürünü sepette 1105 lira diye indirim koymuşlar başka indirim yok aradaki fark 13 lira. Kupon 200 lira. İki indirimden biri uygulanır diyor kuponu seçiyorum. Ürün 918 liraya düşeceğine 1086'a düşüyor. Dalga geçiyorlar resmen.
Hocam n11 de kampanya varsa üründe iptal edip kuponu uygulamış olabilir. böyle saçmalıkları oluyor.

Kullandım hocam saol.

Bazı ürünlerde sepette şu kadar dedikten sonra kupon girince o indirim geçerli olmuyor, satıcıdan satıcıya değişiyor. Brita'dan bir şey aldım hem sepet hem kupon geçti, zaten piyasaya göre 100 lira indirim olmuş oldu çok değil ama 0'dan iyidir.

Hocam n11 de kampanya varsa üründe iptal edip kuponu uygulamış olabilir. böyle saçmalıkları oluyor.
Yok hocam işte hiçbir kampanya gözükmüyor. Sepette 13 lira düşme gösteriyordu bir tek ham fiyat 1118di. Sepete ekleyip kuponu yazdım 13 lira indirimi iptal edip 1118-200 yapması lazım ama yapmıyor. Ürün de bu:

Hocam bu durum normal çoğu sitede aynı mantık var üründe bir kampanyadan dolayı indirim varsa kupon kullanmak isterseniz indirimsiz fiyattan uygulanıp yansıtılıyor

N11 satıcılı ürün olması lazım. Başka satıcılarda mevcut indirimi uygulamıyor ki.

N11 satıcılı ürün olması lazım. Başka satıcılarda mevcut indirimi uygulamıyor ki.
Değişiyor o. Satıcının illaki N11 olmasına gerek yok; çoğu firma kuponu kapattığı için çalışmıyor ama MediaMarkt, Teknosa gibi firmalarda denersen kuponun çalıştığını görürsün hocam.

Yok hocam işte hiçbir kampanya gözükmüyor. Sepette 13 lira düşme gösteriyordu bir tek ham fiyat 1118di. Sepete ekleyip kuponu yazdım 13 lira indirimi iptal edip 1118-200 yapması lazım ama yapmıyor. Ürün de bu:

Bazılarında olmuyor bazılarında oluyor Mağzanın kendi indirim kuponu varsa hediye 200 kupon işleyebiliyor.. Hatta işlediği amanda bazen sipariş verilmiyor. Tefal ürünlerinde misal 2kupon işliyor ama ödeme alanında hediye 200 kupon kalıyor kendi 1500TL indiri yok sayıyor..

İşeyen ürünleri bulman lazım misal söyle...

Ekran görüntüsü 2026-07-15 233401.webp

Uçuç kuponları da böyle değerlendirdim.
1784148027633.webp

Bazılarında olmuyor bazılarında oluyor Mağzanın kendi indirim kuponu varsa hediye 200 kupon işleyebiliyor.. Hatta işlediği amanda bazen sipariş verilmiyor. Tefal ürünlerinde misal 2kupon işliyor ama ödeme alanında hediye 200 kupon kalıyor kendi 1500TL indiri yok sayıyor..

İşeyen ürünleri bulman lazım misal söyle...

Alıntıyı görüntüle

Uçuç kuponları da böyle değerlendirdim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam mağaza indirimi sepette 13 liraydı 180 değil. Tek tek sepete ekle çıkar yapacaksam bu adam kandırmaktır. Üründe 13 lira sepet indirimi görünüyor sepete ekliyorum 180 indirim yapmıştık diyor. Ürün sayfasında 180 lira düştüğüne dair bir şey yok.

2kg filament aldım 3d printerı besleriz teşekkürler.

Hocam mağaza indirimi sepette 13 liraydı 180 değil. Tek tek sepete ekle çıkar yapacaksam bu adam kandırmaktır. Üründe 13 lira sepet indirimi görünüyor sepete ekliyorum 180 indirim yapmıştık diyor. Ürün sayfasında 180 lira düştüğüne dair bir şey yok.

N11 de bu çok oluyor hocam. Firma kendisi bildirip indirimsiz fiyatı düzeltmesi lazım veya ürünü çekip yeniden koyması lazım. o yüzden 200TL lik kupon işlemiyor. Sepette attığında ödeme ekranında ürünün indirimsiz fiyatı 1.286 TL , Ana sayfada ise 1.118 TL gözüküyor yani firma kendisi indirmiş otomatik kupon kullanıldı sayıyor bunu N11. N11 de de çift kupon kullanımı oldukça kısıtlı çok nadir uygun ürünlerde oluyor benim attığım örnekte misal bende ayrı ayrı sipariş geçtim. Çünkü hediye verdiği 200TL lik kupon ile uçuç kupon aynı anda kullanılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,551
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri