Ucuza Gemini Pro Almak ve Aile Grubu ile Paylaşmak

XanthiN

Kategori Moderatörü
Reaksiyon skoru
2,287
Güncel kampanya --> 18 Aylık Gemini Pro ucuza almak için sıcak fırsatlardaki konu:

Hindistan'da Jio adlı operatör kampanya yapmış, Hint numarası ile bedava alınabiliyormuş ve kullanmayan Hintliler bunları çok ucuza satıyor gibi görünüyor. Öğrenci kampanyası yapılmıştı yine bir trick ile herkes almıştı, birkaç gün önce yaklaşık 6. ayında çoğu kişininki patladı. Bu da yakında patlayabilir garantisi yok ama çok ucuz olduğu için denenebilir.

Güvenlik sebebiyle tavsiyem bu tip şeyleri yan hesabınız ile yapın ve isterseniz aile grubu ile asıl hesabınıza paylaşın.

Nasıl aktifleştirilir ve aile hesabı nasıl açılır rehberi

Satın alım sonrası gelen aktivasyon linki örneği;

1784471815199.webp

Kullanmak istediğiniz Google hesabı birincil hesabınız iken tıklayın ve onaylayın:

1784471843358.webp

1784471848558.webp

1784471853989.webp

Buradan bir aile grubu oluşturun ve asıl hesabınızı davet edip "Paylaşımı Başlatın" tuşuna basın. Böylece sanki o hesapta yapmış gibi 5 TB depolama ve Gemini Pro dahil tüm Google One avantajlarını paylaşmış olursunuz. Aile grubundaki her hesap bunlardan yararlanır.

1784471867998.webp

1784471876610.webp

patlama derken hesapmı yoksa promu gidiyor :D

patlama derken hesapmı yoksa promu gidiyor :D
Pro gider fakat kullanım koşulu ihlali sebebiyle hesaba da bir şey olabilir.
Hesap açarken, bi işlem yaparken çarşaf çarşaf sözleşme imzalatıyorlar sonuçta.
Riske gerek yok yan hesap ile yapın, çok lazımsa aile grubu ile kendinize paylaşın.

O zaman plati den alıyorum ana hesaba bişey olmasın da diğeri önemli değil giden para olsun

Aldım ana hesaba bişey olcağını sanmıyorum patlarsa tüketici olduğunuz için size bir şey olmazda , olursa bunun satışını yapan kişiye bir şey olur

Ben almış bulundum aktarma vea aldığım ürünü silme şansım varmı acaba 😅

Hocam öğreenci hesabında 2.ciye kontrol getirdiler çoğu ondan patlamıştır sene sonu kontrol edicez diye mail bile geldiydi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,356
Üyeler
200,096
Son üye
byboss

Geri