Yazılımsal olarak dusurelimde başka flash yok be aga
Yazılımsal olarak dusurelimde başka flash yok be aga
canın sağ olsun birkaç konuda mesaj attığını gördüm belki bilirsin diye etiket atayım dedimnasıl çözersin bilmiyorum, msi anakart kullanmadım. bios işlerinde de çok profesyonel değilim![]()
onu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum gerçektenYazılımsal olarak dusur
Gemini ye sorsana gülümcanın sağ olsun birkaç konuda mesaj attığını gördüm belki bilirsin diye etiket atayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
onu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum gerçekten
hocam onu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum16 üste exfat yapıyor özellikle ayarlaman lazım
bir deneyeyim ama pek ümidim yokGemini ye sorsana gülüm
videodaki gibi flash belleğimi rufus ile temizledim flash'ın formatı fat32 şeklinde zaten ayarlıydı ama yine de rufustanda ayarladım ve başlat dedim flash belleğim 32gblık flash bellekti gene 32 olarak kaldı ama içi temizlendi zaten içerisinde sadece anakart için bios vardırufus indir
gigabyte için USB'yi burada hazırlıyor örnek
1.25'den itibaren
yani kral yanlış yaptığımı zannetmiyorum videodaki düzenlemelerin 1-1 aynısını yaptım ama bios ekranına gelip M-Flash bölümüne girince gene görüntü gelmiyor videodaki durumun aynısı oluyorrufus indir
gigabyte için USB'yi burada hazırlıyor örnek
1.25'den itibaren
rufus programı ile 16gb'a çek diyorsan onu denedim bir işe yaramadı flash bellek 32gb olarak kaldı fat32 hala aynı duruyor bir değişiklik yokYazılımsal olarak dusur
ben bilgisayarcıya boşa para vermişim şimdi fark ediyorumişlemcide dahili ekran kartı varmı öyleyse birde monitörü ana karta bağlayıp denesen