🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Konuyu açan arkadaşdan hiçbirşey anlamadım paketler arasındaki farkı vs ama gemini pro yu bu tarz yerlerden item satış veya arkadaşın attığı yerlerden beleş fiyatına yıllık plan bile alaibliyoruz mantıklı

Ekler

• 1784664895935.webp
    1784664895935.webp
    26.5 KB · Hit: 191
arkadaşlar hangi siteden alayım sizce ve çalışıyor mu iptal ihtimali var mı

Konuyu açan arkadaşdan hiçbirşey anlamadım paketler arasındaki farkı vs ama gemini pro yu bu tarz yerlerden item satış veya arkadaşın attığı yerlerden beleş fiyatına yıllık plan bile alaibliyoruz mantıklı
Kırmızı yazıyla eklemişim oraya paketler arasında fark yok diye. Tek fark satın aldığın yer trendyol ile hepsiburada arasındaki fark gibi ürün aynı

Tam bunun üzerine model güncellemesi gelmesi iyi oldu, bir de 3.5 Pro çıkıverse keşke.

400gb depolama için ai plus almıştım ilk 3 ay 50tl kampanyası vardı. Onu iptal edip mi aktivasyon linkinden abone olmalıyım?

400gb depolama için ai plus almıştım ilk 3 ay 50tl kampanyası vardı. Onu iptal edip mi aktivasyon linkinden abone olmalıyım?
Linke tıklayınca otomatik iptal edip paradan kesinti yapıp iade ediyor. Tavsiyem yan hesaba tanımlayın bi sorun olursa mevcut paketiniz gitmez

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Hayır tek 5 TB havuzu, tüm aile üyeleri aynı kotadan kullanıyor. Örnek resim:

Alıntıyı görüntüle
Bu depolamayı nerede kullanıyorsunuz ya bu kadar? Ben resim falan depolayım diyorum da ona telefona harici SD kart aldım 128 GB yetiyor aslında film dosya vs derken. Bu 5 TB bende de var 3 farklı hesapta ama boşta hepsi nasıl değerlendireyim bilmiyorum valla.

ücretsiz antigravity kullanıyorum kotası çok çabuk doluyor bunu alsam antigravity de kullanabiliyor muyuz

Aylık 720TL olan Google AI Pro paketi 18 ay geçerli. Kendi hesabınız pro ya yükseltilir başkasının aile grubuna dahil olmazsınız.
- Gemini pro + Antigravity
- 5TB cloude depolama alanı
- 5 kişiye kadar aile hesabı ile paylaşım hakkı mevcut. 5TB ortak kullanılır

Mevcutta bir aboneliğiniz varsa link üstünden aktif etmeye çalıştığınızda mevcut planı iptal edip bu plana geçersiniz eski planın parasından kesinti yapılıp hesabınıza yatırılır.

Satın aldığınız yerden link veriliyor o linke girip kendi google hesabınıza tanımlıyorsunuz.
Yan hesaba tanımlamanızı tavsiye ederim kendi kesabınızı riske atmamak için.
Patlama riski vardır ona göre alın 18 ay kesin kullanacaksınız diye bi garanti yok yarın veya 18 ay sonra bitebilir :)

Aşağıdaki linklerin hepsi aynı üyelik tipine ait. Stok olmaması veya sitenin güven vermemesine göre tercih edebilirsiniz bi fark yok size sorun çıkarmayacak kolayca alabileceğiniz sitelerin linkleri var sadece.

-> 115TL (hızlı, güvenilir)
https://www.kinguin.net/category/56...dvanced-18-month-subscription-activation-link

-> 100TL (hızlı, ucuz)

-> 100TL R10.net de satan var almak isteyen olursa. (ucuz, direkt satıcıya wp den mesaj atıp alıyorsunuz)

-> 250TL aşağıdan satıcı değişin (yukardakilerde stok yoksa burasıda iyidir biraz pahalı)

-> 350TL (kingui 150TL stok biterse diye yedek)

arkadaşlar bu mevzuda çalıntı kart vs durumu olmaz demi ? 100 tl ye nasıl satılıyor anlamadım ben bilgi verirmisiniz alacağım ona göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,715
Üyeler
199,896
Son üye
Lumpus135

Geri