İlanda RTX 5080, Yorumda RTX 3080 🤣

Reaksiyon skoru
45
Merhaba arkadaşlar.

İkinci el ilanlarda garip bir ilanla karşılaştım. Sizlerle paylaşmak istedim. Arkadaş art niyetli değil (gibi) 🤣

İlanda sistemi şöyle özetlemiş:

x16_1329744766p3w.webp

İlandaki fotoğraflardan biri:

x16_1329744766fj3333.webp

Arkadaş yorumlarda gerçeği söylemiş:

chrome_t7RFZUyOPD.webp

Arkadaş çok basit (!) bir hata yapmış!

İyi bari adam yine 3080 i alabilmiş normalde böyle arkadaşlara gt 730 gt 1030 lu i9 bilgisayarları okutuyorlar .d

Merhaba arkadaşlar.

İkinci el ilanlarda garip bir ilanla karşılaştım. Sizlerle paylaşmak istedim. Arkadaş art niyetli değil (gibi) 🤣

İlanda sistemi şöyle özetlemiş:

Alıntıyı görüntüle

İlandaki fotoğraflardan biri:

Alıntıyı görüntüle

Arkadaş yorumlarda gerçeği söylemiş:

Alıntıyı görüntüle

Arkadaş çok basit (!) bir hata yapmış!
Hatadır bu arada. Dolandırıcı olsa oraya 3080 furmark görseli koymaz. Anlamayan birine benziyor. Gerçi her şekil dolandırıcıda var.

O daha iyi de. Bizde ekran kartı ilanı var yanında monitörle fotolanmış.

adama yazdım dedi ben monitörün fiyatını yazmışım zaten resimde de var. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlan ismi ekran kartı modeli ama.

Hatadır bu arada. Dolandırıcı olsa oraya 3080 furmark görseli koymaz. Anlamayan birine benziyor. Gerçi her şekil dolandırıcıda var.
İdrak etmek zor ya valla, adam anlamıyor zannediyorsun ama kurnazın önde gideni çıkıyor. O yüzden ileri seviye insan sarrafı olmak lazım. ikinci el korkunç...

Ekran kartını nasıl yanlış bilebilir bir insan? Sistemden pek anlamadığını kabul edelim. Satarken özelliklerini kontrol edip öyle ilana koyması gerekir.

İdrak etmek zor ya valla, adam anlamıyor zannediyorsun ama kurnazın önde gideni çıkıyor. O yüzden ileri seviye insan sarrafı olmak lazım. ikinci el korkunç...
Genelde zaten dolandırıcılar anlamıyorum ben bana böyle dediler muhabbeti çok yapıyorlar. İkinci el gerçekten korkunç. Ben satarken en ufak ayrıntısına kadar yazıyorum, daha çok şükür bana teşekkürden başka bir şey gelmedi. Ekstra bir şey çıkarsa bilmediğim fiyatıda kırpıyorum. Niyetinin ekmeğini yiyor herkes, o başka yerden misliyle çıkıyor haberleri yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yorumunuda gizliden cevaplamamış ama genelde dolandırıcılar gizliden cevaplıyor.
Ekran kartını nasıl yanlış bilebilir bir insan? Sistemden pek anlamadığını kabul edelim. Satarken özelliklerini kontrol edip öyle ilana koyması gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,121
Üyeler
199,589
Son üye
alios150774

Geri